Ajassa, jossa valokuvat talletetaan usein vain puhelimen tai kameran muistikortille, ja jokunen ladataan netin kuvagallerioihin, tuntuvat ihka-aidot valokuvat jotenkin poikkeuksellisen arvokkailta ja tärkeiltä. Merkityksellisiltä.

Muutamista meidän perheelle merkityksellisistä kuvista syntyi kauniita ornamentteja joulukuuseen hyödyntämällä mm. kristallikruunun kristalleja ja erilaisia helmiä. Tytöt toivoivat myös omia koristeita, joten parhaillaan keräilen pastellinsävyisiä helmiä ja erilaisia riipuksia heidän koristeisiinsa sommiteltavaksi.

 

Ihan ehdoton suosikkini kaikenlaiseen valokuva-askarteluun on jokin aika sitten löytämäni Mod Podge, koostumukseltaan kai jonkinlainen liimalakka. 

Myös nämä puiset, klassisen kauniit ja sisustukselliset valokuvakuutiot, jotka kertovat jokaisella sivulla perheemme yhteisistä hetkistä, onnistuivat sillä ihan täydellisesti. Levitä vain kerros Mod Podgea puupinnalle, sitten painetaan kuva paikoilleen ja levitetään toinen kerros samaista liimalakkaa vielä kuvan päälle. Helppoa, nopeaa ja äärimmäisen koukuttavaa.

 

Blogissa on joulukuun ajan askarteluideoita esittelevä joulukalenteri. Tervetuloa mukaan joulutunnelmaan perheen touhujamme seuraamaan ja itsekin toteuttamaan.

Teehetkien koti löytyy ajankohtaisine päivityksineen myös Facebookista ja kuvatarinoin Instagramista

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kahden odotetun ja rakastetun pikkutytön äiti; ekaluokkalaisen ja viisivuotiaan. Sielunkumppanin vaimo. 

Sormet kimalleliimassa, kirjapinoihin rakastuen, suuret seikkailut ja pienet merkitykselliset hetket. Isot ja pienet ystävät. Iltateetä ja sympatiaa. Aktiivista lapsiperhearkea elämysmatkaillen. Työn ja perheen tasapainoa hakien.

Elämää valkoisessa kodissa. Elämän parasta aikaa.

- Marika -

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
Joulukuu
2016
Joulukuu

Instagram