Ajassa, jossa valokuvat talletetaan usein vain puhelimen tai kameran muistikortille, ja jokunen ladataan netin kuvagallerioihin, tuntuvat ihka-aidot valokuvat jotenkin poikkeuksellisen arvokkailta ja tärkeiltä. Merkityksellisiltä.

Muutamista meidän perheelle merkityksellisistä kuvista syntyi kauniita ornamentteja joulukuuseen hyödyntämällä mm. kristallikruunun kristalleja ja erilaisia helmiä. Tytöt toivoivat myös omia koristeita, joten parhaillaan keräilen pastellinsävyisiä helmiä ja erilaisia riipuksia heidän koristeisiinsa sommiteltavaksi.

 

Ihan ehdoton suosikkini kaikenlaiseen valokuva-askarteluun on jokin aika sitten löytämäni Mod Podge, koostumukseltaan kai jonkinlainen liimalakka. Itse hankin sitä täältä Porvoosta erinomaisen valikoiman omaavasta askarteluliikkeestä, Paperipilvestä, mutta ainakin tilauksesta sitä saanee lähes mihin askartelukauppaan tahansa.

Myös nämä puiset, klassisen kauniit ja sisustukselliset valokuvakuutiot, jotka kertovat jokaisella sivulla perheemme yhteisistä hetkistä, onnistuivat sillä ihan täydellisesti. Levitä vain kerros Mod Podgea puupinnalle, sitten painetaan kuva paikoilleen ja levitetään toinen kerros samaista liimalakkaa vielä kuvan päälle. Helppoa, nopeaa ja äärimmäisen koukuttavaa.

 

Blogissa on joulukuun ajan askarteluideoita esittelevä joulukalenteri. Tervetuloa mukaan joulutunnelmaan perheen touhujamme seuraamaan ja itsekin toteuttamaan.

Teehetkien koti löytyy ajankohtaisine päivityksineen myös Facebookista ja kuvatarinoin Instagramista

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Kahden odotetun ja rakastetun pikkutytön äiti ja sielunkumppanin vaimo. Asiantuntijatyöstä opintovapaalla, toisenlaista arkea.

Sormet kimalleliimassa, keittiössä makujen matkassa, suuret seikkailut ja pienet merkitykselliset hetket. Isot ja pienet ystävät. Iltateetä ja sympatiaa. Aktiivista lapsiperhearkea elämysmatkaillen.

Elämää valkoisessa kodissa. Elämän parasta aikaa.

- Marikainen -

Blogiarkisto

2017
2016
Joulukuu

Kategoriat

Instagram