Kaupallinen yhteistyö Kiddex ja Affenzahn

Kesä kääntyy väistämättä syksyyn, helteet muuttuvat syyspäivien lempeäksi lämmöksi ja kaste helmeilee nurmikolla aikaisina aamuina. 

Lasten pitkä kesäloma on päättymässä. Esikoisemme aloittaa esikoulupolkunsa kohti koulua ja hänen pikkusiskonsa siirtyy päiväkodissaan isojen ryhmään. Edessä on muutoksia, jollakin tavoin sellaisia ”isojen tyttöjen” juttuja.

Etsin äitinä vähän hapuillen omaa tapaani suhtautua tähän (eskari)muutokseen. Siihen, että syksy on osaltaan askeleita eteenpäin. Kasvua, omatoimisuutta ja vastuuta. Pienestä taas vähän suuremmaksi.

Lapset ovat tämän kesän kulkeneet reissuillaan uusissa repuissaan, jotka Kiddex-yhteistyö mahdollisti.

Repuissa konkretisoituu esimerkillisellä tavalla ympäristön huomioiminen, josta ollaan meidän perheessä puhuttu koko tämä vuosi. Saksalaisissa repuissa käytetään nimittäin kierrätetyistä PET-pulloista valmistettuja materiaaleja. 

Lapsenomaisessa, kauniisti suunnitellussa repussa on lukuisia toimivia yksityiskohdissa. Tarrakiinnitteisyydellä on mahdollistettu käsien avaaminen ja uudelleen kiinnittäminen, jolloin taskuihinkin pääsee kurkistamaan paremmin. Käsien irrottaminen tuo reppuun tiettyä leikkisyyttä ja elävyyttä. 


Taskuja ja lokeroita repussa on paljon. Isommat sopivina leluille ja päiväkodin varavaatteille, pienemmät vaikkapa koruille ja ponnareille, kuten meillä tytöt niitä hyödyntävät. Verkkosivutaskuissa kulkevat aurinkovoiteet ja juomapullot sekä kaikenlaiset matkalta kerätyt aarteet kivistä keppeihin.

Toimivana yksityiskohtana on nimilappu, joka on piilotettu hahmon kieleen ja tulee esille vetämällä. 

Käytössä pehmeästi selässä kulkeva reppu on ollut jämäkkä, mihin vaikuttaa myös repun rintahihnan pikakiinnitysmahdollisuus. Monissa kesän seikkailuissa reppu on säilyttänyt muotonsa ja pysynyt huvipuistoissa ja leikkitelineilläkin puhtaana. 

Vain viikko ja tytöt lähtevät nämä reput selässään kohti uutta päiväkotivuotta. Uutta syksyä. 

Kauniiden Affenzahnin reppujen uutuusmallisto saatavilla seuraavilta jälleenmyyjiltä:
A-T Lastenturva (Varisto ja Helsingin Stockmann), BabyStyle Oulu, Iloinen Heppu , KettuPenan puoti , Kuopus  ja Lahjaduo

Lisätietoja löydät enemmän Kiddexiltä.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kahden odotetun ja rakastetun pikkutytön äiti; ekaluokkalaisen ja viisivuotiaan. Sielunkumppanin vaimo. 

Sormet kimalleliimassa, kirjapinoihin rakastuen, suuret seikkailut ja pienet merkitykselliset hetket. Isot ja pienet ystävät. Iltateetä ja sympatiaa. Aktiivista lapsiperhearkea elämysmatkaillen. Työn ja perheen tasapainoa hakien.

Elämää valkoisessa kodissa. Elämän parasta aikaa.

- Marika -

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
Joulukuu
2016
Joulukuu