Ajassa, jossa valokuvat talletetaan usein vain puhelimen tai kameran muistikortille, ja jokunen ladataan netin kuvagallerioihin, tuntuvat ihka-aidot valokuvat jotenkin poikkeuksellisen arvokkailta ja tärkeiltä. Merkityksellisiltä.

 

Meidän perheelle merkityksellisistä kuvista syntyi joulun alla kauniita ornamentteja hyödyntämällä mm. kristallikruunun tarpeettomia kristalleja ja erilaisia helmiä. Ajattomat kristallikoristeet ovat yhä esillä niin omassa kodissamme kuin lasten mummolassakin, joten idea kauniiden muistojen tallettamisesta sopii takuulla myös äitienpäivään.

Ihan ehdoton suosikkini kaikenlaiseen valokuva-askarteluun on Mod Podge, koostumukseltaan kai jonkinlainen liimalakka, jota saanee ainakin tilauksesta mihin askartelukauppaan tahansa. Levitä vain Mod Podgea lasin tai kristallin pinnalle ja paina tulostamasi valokuva sitä vasten. Tuloste ei muuten leviä lakasta huolimatta, vaikka se kieltämättä käy mielessä.

Sama idea toimii erinomaisesti myös näihin puisiin, klassisen kauniisiin ja sisustuksellisiin valokuvakuutioihin, jotka kertovat jokaisella sivulla perheen yhteisistä hetkistä. Kerros Mod Podgea maalatun puukuution puupinnalle, sitten painetaan kuva paikoilleen ja levitetään toinen kerros samaista liimalakkaa vielä kuvan päälle. Helppoa, nopeaa ja äärimmäisen koukuttavaa. Ja kuten sanottu - hetket muuttuvat digikuvia näkyvämmiksi.

 

- - - -

Liity seuraamaan blogiani Facebookissa tai Instagramissa lähes päivittäin päivittyvine kuvatarinoineen

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kahden odotetun ja rakastetun pikkutytön äiti; ekaluokkalaisen ja viisivuotiaan. Sielunkumppanin vaimo. 

Sormet kimalleliimassa, kirjapinoihin rakastuen, suuret seikkailut ja pienet merkitykselliset hetket. Isot ja pienet ystävät. Iltateetä ja sympatiaa. Aktiivista lapsiperhearkea elämysmatkaillen. Työn ja perheen tasapainoa hakien.

Elämää valkoisessa kodissa. Elämän parasta aikaa.

- Marika -

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
Joulukuu
2016
Joulukuu