Kuluiko päivänne mahtavan kauniissa auringonpaisteessa ulkona? Posket innostuksesta ja reippailusta punottaen jossakin takaraivossa jyskyttää silti ajatus siitä, ettei kotona ole ensimmäisen ensimmäistä lasten tekemää pääsiäiskoristetta? Tai sellaista, jonka voisi viedä pääsiäistervehdyksenä mummolle tai vaarille, naapurille tai kummille pitkien pyhien aikana?

 

Ei huolta, tämä kiva pääsiäistipu valmistuu hetkessä ja sen tekemiseen pystyy osallistumaan pienemmätkin askartelijat.

 

Tarvitset vain keltaista paperia ja palasen nokan väristä paperia, silmät piirtäen tai irtosilminä sekä narun. Kuumaliimalla voit kiinnittää paperisoirot keskikohdasta toisiinsa ja narun tipun päähän oksaan tai muualle ripustamista varten. Helppoa, vai mitä?

 

Sitä paitsi valmiina tämä tipu on kätevä kiinnittää vaikka omenapuun tai koivun oksaan. Kumpaankin ennättää vielä vihreät lehdet viikossa, kun otat sisälle lämpimään.

 

Helppoja pääsiäisaskarteluideoita näihin ideoihin lankarullan jämistä löydät myös täältä.

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kahden odotetun ja rakastetun pikkutytön äiti; ekaluokkalaisen ja viisivuotiaan. Sielunkumppanin vaimo. 

Sormet kimalleliimassa, kirjapinoihin rakastuen, suuret seikkailut ja pienet merkitykselliset hetket. Isot ja pienet ystävät. Iltateetä ja sympatiaa. Aktiivista lapsiperhearkea elämysmatkaillen. Työn ja perheen tasapainoa hakien.

Elämää valkoisessa kodissa. Elämän parasta aikaa.

- Marika -

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
Joulukuu
2016
Joulukuu

Instagram