Meillä on ystäväpariskunta, jonka kanssa tehdään uuden vuoden tullen lista siitä, mitä haluttaisiin alkaneena vuonna toteuttaa yhdessä niiden arkisten helposti toteutuvien teehetkien rinnalla. Sillä listalla on vuosien aikana ollut pieniä ja suuria asioita - Ribseistä musikaaliin. Pakohuoneesta teatteriin. Peli-ilta ja lentokoneen siivin viikonlopuksi reissuun. Lasten kanssa ja ilman lapsia. Aika usein ilman, että on mahdollisuus jutella rauhassa. 

Erityisen paljon listalla on ollut elämyksiä. Niistä hetkistä saa ihan älyttömän paljon energiaa: arki-illan ravintolaillallinen, yhdessä kohotettu kupliva, teetä kannukaupalla, paljon naurua ja se yhteinen juttu. Yhteinen hetki.

 

Ollaan jaettu ilot ja surut, kirjaimellisesti. Pohdittu iltateen ääressä elämän kipeimpiä asioita sydämen syvimmistä sopukoista ja hehkuttu onnellisuutta. Katsottu syvälle silmiin, nökötetty päät yhdessä jutellen - luotettu ja tuettu, jaettu.

Nauru. Oivalsin joku aika sitten, että tapaamisiamme yhdistää lähes poikkeuksetta nauru. Hyväntuulinen kiusoittelu, yhtenevä huumori ja tarinallisuus. Se, että toinen osaa tarttua toisen pohdintoihin.

Nauru ihan vatsanpohjasta saakka, tikahtumiseen saakka vedet silmissä. Sellainen, joka tekee hurjan hyvää. Häviävä luonnonvara muuten ajassa, jossa kiire kiristää ja odotukset kuristavat, katse kurtistuu ja mieli mutristuu.

 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Meillä on ystäväpariskunta, jonka kanssa tehdään uuden vuoden tullen lista siitä, mitä haluttais alkaneena vuonna toteuttaa yhdessä. Sillä listalla on vuosien aikana ollut paljon elämyksiä. Tänään Oopperan kummitus, joka oli By the way älyttömän hyvä. Näistä hetkistä saa ihan älyttömän paljon energiaa: arki-illan ravintolaillallinen, yhdessä kohotettu kupliva, paljon naurua ja se yhteinen juttu - peli-illasta oopperaan, teatteriin tai lentokoneen siivin reissuun. Ystävät ❤️ #oopperankummitus #kansallisooppera #ystävienkanssa #kulttuuri #ystävyys #olettärkeä #arjestajuhlaa #yhdessäonhyvä #perheblogit #meidänperhelehti #teehetkienkoti @meidanperhelehti @oopperabaletti

A post shared by Marika (@teehetkienkoti) on

Eräs yhteisistä viime aikojen elämyksistä on ollut Kansallisoopperan vaikuttava ilta Oopperan Kummituksessa.

”Hide your face, so the world will never find you”, tiivistyy ajatus maailman tunnetuimman musikaalin takana.

Ajatus siitä, että naamion takana olet turvassa. Siellä kukaan ei voi sinua loukata. Mutta sieltä et myöskään koskaan tule kunnolla esiin, itsenäsi.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

🌟Kiitos Haikon Kartano 🌟Kiitos elämyksestä, takuuvarmasta laadusta ja kohtaamisen taidosta. Erinomaisesta asiakaskokemuksesta. Kuin uudestisyntynyt ei ihan kuvaa tämän päivän oloa, sillä valvottiin aamuyön tunneille ja kilisteltiin rakkaan ystäväpariskunnan kanssa melko monella kuplivalla. Mutta tekipä ihan älyttömän hyvää viettää aikaa aikuisseurassa; nauraen, jutellen ja nauttien. Maailma on hurjan paljon parempi paikka tämän jälkeen. #maailmanparannusta #aamuyöntunneille #näkyyköväsymyskatseesta #parisuhdeaikaa #onniontässä #yhteistäaikaa #parisuhde #rakastansua #irtiottoarjesta #parastajustnyt #haikonkartano #hotelhaikko #haikko #visitporvoo #visitfinland #munkotikaupunki #matkailukotimaassa #hotelli #kartano #suosittelen #selfie #mylove #vauvablogit #perheblogit #matkablogi #meidänperhelehti #teehetkienkoti @haikonkartano @meidanperhelehti

A post shared by Marika (@teehetkienkoti) on

Kun menneenä viikonloppuna istuttiin yhdessä iltaa aamuyön tunneille ja keskustelut jatkuivat vielä lenkkikavereiden kesken viikonlopun päätteeksi, nousi Oopperan kummituksen pohdinta jälleen pintaan.

Läheisimpien kanssa et koskaan tarvitse naamioita. Rakkaimpien kanssa sinun ei tarvitse piiloutua. Voit luottaa, etteivät he koskaan puukota selkään tai loukkaa sinua. 

Siksi odotan paljon tulevaa vuotta. Ensi vuoden kattavaa listaa yhteisistä elämyksistä. Naurua ja rentoutta. Sitä, että saa olla oma itsensä. Naamiotta. Miten valtavan tärkeää se onkaan.
 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kahden odotetun ja rakastetun pikkutytön äiti; ekaluokkalaisen ja viisivuotiaan. Sielunkumppanin vaimo. 

Sormet kimalleliimassa, kirjapinoihin rakastuen, suuret seikkailut ja pienet merkitykselliset hetket. Isot ja pienet ystävät. Iltateetä ja sympatiaa. Aktiivista lapsiperhearkea elämysmatkaillen. Työn ja perheen tasapainoa hakien.

Elämää valkoisessa kodissa. Elämän parasta aikaa.

- Marika -

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016

Instagram