Upea lumipeite vaihtui täällä etelässä jo viikkoja sitten mustaan maahan ja loputtomalta tuntuvaan pimeyteen. Siihen pimeyteen, joka saa lapsetkin jo päivällisaikaan ihmettelemään, josko on jo iltapalan vuoro ja nukkumisaika. Pimeydestä en pidä kynttilämerestä huolimatta lainkaan, mutta tästä syksyiseltä vaikuttavasta säästä löytyy yksi ehdottoman hyvä puoli. Luonnossa olevat monipuoliset materiaalit ovat taas helposti kerättävissä talteen - kivet, kävyt, kepit ja kanervat.

 

Muutama päivä sitten keräiltiinkin kaikenlaisia keppejä ja tuulessa kaatuneita oksia siinä määrin, että ne muuttuivat askartelun lomassa sydämiksi ja tonttujen lymyilypuiksi. Aion vielä kokeilla kuusenkoristeita, jotka kootaan eri muodoissa jäätelötikkujen tai muotoon leikattujen kartonkien päälle.

 

Itseasiassa toissa viikolla kannettiin lähikalliolta myös valtavat risut autotalliin kuivumaan, ja kerroin aavistuksen hämmentyneelle puolisolle, että niitä tulee ehdottomasti varoa tavaroita siirtäessä. Että niistä on tulossa tonttujen tai enkelien pihapuu, joka maalataan spraylla valkoiseksi. Vielä(kin) nuo odottavat autotallissa sitä oikeaa hetkeä, joten josko lähipäivinä olisi jo sen projektin vuoro. En vain ole ihan vielä löytänyt ideaa toivomistani riippuvista enkeleistä, joita voisi tehdä yhdessä lasten kanssa. Olisiko sinulla malleja vinkattavana?

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kahden odotetun ja rakastetun pikkutytön äiti; ekaluokkalaisen ja viisivuotiaan. Sielunkumppanin vaimo. 

Sormet kimalleliimassa, kirjapinoihin rakastuen, suuret seikkailut ja pienet merkitykselliset hetket. Isot ja pienet ystävät. Iltateetä ja sympatiaa. Aktiivista lapsiperhearkea elämysmatkaillen. Työn ja perheen tasapainoa hakien.

Elämää valkoisessa kodissa. Elämän parasta aikaa.

- Marika -

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
Joulukuu
2016
Joulukuu