Kun sinäkin todennäköisesti joulua edeltävinä viikkoina halusit siivota kaappien perimmäisetkin nurkat tai ainakin podit niistä huonoa omaatuntoa laatikoita varovasti raottaen, huomasitko koristekivipurkkejasi? Tai lasten kesällä keräämiä aarteita, kivikokoelmia? Ehkä hyvällä tuurilla saatat lumesta huolimatta löytää kiviä tälläkin hetkellä suojaisemmasta paikasta - tai säästät idean päiviin, jolloin kevätaurinko sulattaa lumen.
 

Kipaisehan kaapillesi uudestaan ja nappaa mukaasi se kivipurkki. Muutoin tarvitset perustarvikkeina vain vahvaa kartonkia, kynän ja kuumaliiman.

 

Lisäksi taulusta riippuen joko muurahaisiin pieniä helmiä ja ampparipesään ulkoa oksan, langan pätkän ja amppareihin esimerkiksi kelta/oranssisävyisiä nappeja.

 

Pinterestistä poimittu idea on kivan helppo toteuttaa lastenkin kanssa, ja näitä voi muokata loputtomiin. Ihmishahmoista erilaisiin eläimiin ja maisemiin.

- -

Teehetkien koti-blogia voit seurata myös Facebookista ja päivittäin päivittyvine kuvatarinoineen Instagramista.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kahden odotetun ja rakastetun pikkutytön äiti; ekaluokkalaisen ja viisivuotiaan. Sielunkumppanin vaimo. 

Sormet kimalleliimassa, kirjapinoihin rakastuen, suuret seikkailut ja pienet merkitykselliset hetket. Isot ja pienet ystävät. Iltateetä ja sympatiaa. Aktiivista lapsiperhearkea elämysmatkaillen. Työn ja perheen tasapainoa hakien.

Elämää valkoisessa kodissa. Elämän parasta aikaa.

- Marika -

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
Joulukuu
2016
Joulukuu

Instagram