Välillä kuulee pohdittavan, että kyllähän me askarreltaisiin, mutta kun meillä ei ole niitä tarvikkeita. Että kaikkeen pitäisi hankkia valmiiksi jos jonkin sortin materiaaleja ja siksi jo pelkkä aloittaminen tuntuu niin työläältä. Että kun kuitenkin se piippurassi, kimalleliima tai haaraniitti puuttuu sillä oleellisella hetkellä.

 

Tämä askartelu ei vaadi erityisiä tarvikkeita. Makaroneja kun löytyy takuuvarmasti jokaisesta kodista enkelin siipiin tai lumitähden sakaroihin. Toki kuumaliima edesauttaa sitä, että makaronit liimautuvat nopeasti suunniteltuun muotoon. Joulutunnelman saamiseksi nämä saivat pinnalleen hopeisen spraymaalin. Sitä perusautomaalia Tokmannista.

 

Enkelit saivat pään puuhelmistä ja aion kokeilla, onnistuisiko niille myös tyllistä kevyt hame.

 

Joulun alla aikaa on rajallisemmin. Tai onhan sitä, mutta se jaetaan kaikkeen joululaatikoiden valmistamisesta joulukuusen koristeluun ja lahjojen paketoimisesta viimeisiin jouluostoksiin. Niin, ja niihin arjen peruskotitöihin. Makaronikoristeille löytää sopivan rakosen lapsen kanssa vaikka lounaan ja päiväunien välistä. Sen kymmenminuuttisen, jona aikana on jo tehty lumitähti, joulukello ja pari enkeliäkin.

Blogissa on joulukuun ajan askarteluideoita esittelevä joulukalenteri. Tervetuloa mukaan joulutunnelmaan perheen touhujamme seuraamaan ja itsekin toteuttamaan.

Teehetkien koti löytyy ajankohtaisine päivityksineen myös Facebookista ja kuvatarinoin Instagramista

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Kahden odotetun ja rakastetun pikkutytön äiti ja sielunkumppanin vaimo. Asiantuntijatyöstä opintovapaalla, toisenlaista arkea.

Sormet kimalleliimassa, keittiössä makujen matkassa, suuret seikkailut ja pienet merkitykselliset hetket. Isot ja pienet ystävät. Iltateetä ja sympatiaa. Aktiivista lapsiperhearkea elämysmatkaillen.

Elämää valkoisessa kodissa. Elämän parasta aikaa.

- Marikainen -

Blogiarkisto

2017
2016
Joulukuu

Kategoriat

Instagram