Pakkasitko tänäkin vuonna puolisosi pakettiin ne iänikuiset kalsarit? Lempimerkillä ja lempiväreillä. Olkoon miten toivotut ja käytännölliset tahansa, mutta kalsarit silti. Alushousut, alkkarit, bokserit, stringit. Whatever. Rakkaalla lapsella on monta nimeä. Mäkin pakkasin, käärin kimaltavaan paperiin ja yritin kaunistella pakettia kunnon lahjanarukäherryksin. Mies takuulla tietää saavansa ne muiden muistamistensa lomassa, kuten joka ikinen vuosi.

 

Suurella rakkaudella ja lämmöllä, kyllä. Vaikka joku saattais olla toistakin mieltä. Että ettetkö mitään muuta keksi? No, en. Ostaisin appiukolle ja isällenikin, jos kehtaisin. Kun en kehtaa, saavat tyytyä suklaaseen. Se vasta persoonallista onkin.

R-a-k-k-a-u-d-e-n s-a-n-a-t! Ota rinnalle tunteellisempi vaihtoehto, eikä muuten maksa mitään. Ja ehtii pukin matkaan, sillä jouluaattoon on vielä se maaginen yksi yö ja monessa perheessä lahjat jaetaan illan hämärtyessä. 

 

Parisuhteessa ehtii liian harvoin pysähtyä syvällisten keskustelujen äärelle. Lapsiperheessä vieläkin harvemmin. Silti se lämpimin tunne on rakkaus ja siitä vierellä elävästä rakkaasta ihmisestä on paljon hyvää sanottavaa. Suoraan sydämestä. 

 

Raapusta tunteesi paperille, kääri rulliksi ja talleta purkkiin.

Kirjoitin mun sielunkumppanille 24 syytä, miksi rakastan häntä. Ne kertovat arvostuksesta ja yhteisistä muistoista, jaetusta arvopohjasta ja tuesta. Hyvistä hetkistä. Siitä, mikä saa nauramaan, liikuttumaan ja tekee onnelliseksi. 

Lahja, joka tässä tavarapaljoudessa talletetaan ja muistetaan. Rakkauden sanoja. 

 

Ihanaa joulun aikaa! Pitäkää huolta itsestänne ja läheisistänne. 

- Marika

Pohdintojani parisuhteesta:

Oothan tässä vielä huomenna?
Toistensa unelmia
Hei äiti, hei isä, osaatko yhä olla myös puoliso? 
Riittääkö "Rakastan sua?" 
Rakkaudella yön pimeydestä
Ihana mies muutettavaksi

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kahden odotetun ja rakastetun pikkutytön äiti; ekaluokkalaisen ja viisivuotiaan. Sielunkumppanin vaimo. 

Sormet kimalleliimassa, kirjapinoihin rakastuen, suuret seikkailut ja pienet merkitykselliset hetket. Isot ja pienet ystävät. Iltateetä ja sympatiaa. Aktiivista lapsiperhearkea elämysmatkaillen. Työn ja perheen tasapainoa hakien.

Elämää valkoisessa kodissa. Elämän parasta aikaa.

- Marika -

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
Joulukuu
2016
Joulukuu

Instagram