Kaupallinen yhteistyö: Jollyroom

 

Leikkimökistä on tulossa yksi tyttöjen ja heidän ystäviensä suosikkipaikoista. Lasten oma maailma. Sympaattinen pieni koti, jossa voi tarjota keittiön parhaita herkkuja, niitä rakkaudella valmistettuja ja kattaa pöydän pienin söpöin astioin yhä uudelleen.

 

Toteutunut haave, juuri sitä leikkimökki on minulle, toivottavasti tytöillekin. Osin tyttömäinenkin ja vaaleanpunaisten silmälasien läpi katsottava, mutta leikkimökki on yksi niistä asioista, joita jo lasten vauva-aikana toivoin jonakin päivänä lapsillani olevan.

Meillehän leikkimökki rakennettiin viime syksynä, muutettuamme tähän kotiin vuosi sitten keväällä. Sen sisustamista olen suunnitellut itseasiassa paljon pidempäänkin, sillä tuollaiseen pieneen mökkiin saa kivasti luotua levollisen tunnelman uutta ja vanhaa yhdistäen. Leikkimökissä ovat sulassa sovussa mun jo edesmenneen mummoni maalaamat maustepurkit, tyttöjen isän famon kahvipurkit ja eteisen seinältä aarteiksi poimitut saviruusut sekä mun lapsuuden epävireisen kukkopillini.

 

Tytöillä on leikkikeittiö, jossa he voivat kokata herkkuja kattaen ne viereiselle pöydälle tarjolle. Samalla pöydällä he muuten syövät kauniina päivinä ne ihkaoikeat lounaat, välipalat ja päivällisetkin. Ruoka maistuu ulkona aina paremmalta.

Lukunurkassa he saavat istahtaa satukirjojensa ja lehtiensä pariin leikkiensä lomasta, loikoilevat joko tyynykasassa tai istuskelevat mukavassa nojatuolissa. Jotenkin mä haaveilen hassulla tavalla siitä, että vietettäisiin leikkimökissä koko sadepäivä makoillen lämpimien peittojen alla ja kuunnellen sateenropinaa. Veikkaan, ettei se ois ihan niin tunnelmallista kuin nyt itselle vaikuttaa ja nurkkiin hiipivä kosteus saattaisi ajaa pikaisestikin evakkoon sisälle, mutta kokeillahan aina voi.

 

Leikkimökin sisustamisessa tutustuttiin Jollyroomin lastenhuonekalusteiden valikoimaan. Heidän sisustusmaailmansa on hyvin pitkälti meidän näköisemme - hempeitä sävyjä valkoisen rinnalla, klassista kauneutta ja sopivasti lapsen näkökulmasta leikillisyyttä. Tavoitteena oli löytää nojatuolin lisäksi säilytystarkoitukseen sopiva hylly, joka paitsi näyttäisi hyvältä, olisi ennen kaikkea sellainen, johon lapsetkin yltävät laittamaan tavarat takaisin niillä leikittyään. Olen uskaltautunut näet ajattelemaan, että leikkimökki olisi hyvä paikka harjoitella oman huoneen tavoin sitä siisteyttä ja tavaroiden paikoilleen laittamista leikkien loputtua.

 

Meistä jokainen toivoi lapsuudessaan seikkailuja ja omaa tilaa omille leikeille. Toivon, että leikkimökki on yksi paikka niille. Pienten lasten unelmille.

Leikkimökistämme olen kirjoittanut myös:
Leikkimökin sisustushaaveita - Lasten oma kesäkoti takapihalla
Vieläkö muistat lapsuudestasi...

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kahden odotetun ja rakastetun pikkutytön äiti; ekaluokkalaisen ja viisivuotiaan. Sielunkumppanin vaimo. 

Sormet kimalleliimassa, kirjapinoihin rakastuen, suuret seikkailut ja pienet merkitykselliset hetket. Isot ja pienet ystävät. Iltateetä ja sympatiaa. Aktiivista lapsiperhearkea elämysmatkaillen. Työn ja perheen tasapainoa hakien.

Elämää valkoisessa kodissa. Elämän parasta aikaa.

- Marika -

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
Joulukuu
2016
Joulukuu