Kaupallinen yhteistyö Jollyroomin kanssa

Kun kevät auringonsäteineen näyttää vihdoin saapuvan, mussa herää välitön uudistaja. Vaikka pitkän ja pimeän talven on ollut melkoinen kaamostila, löydän auringon paistaessa taas mielettömät määrät energiaa kaikenlaiseen touhuamiseen ja tekemiseen. Tiedät varmasti tunteen.

 

Nykyiseen - ja toivottavasti eläkevuosiin saakka pysyvään - kotiimme muutettiin hyvinkin tarkalleen vuosi sitten. Tämä on tuntunut alusta saakka paikalta, jossa meidän on hyvä olla perheenä ja jonne on ihana kutsua ystäviä ja muita läheisiä. Meidän kodiltamme.

 

Pidämme molemmat puolisoni kanssa sisustamisesta ja siitä lämmöstä ja harmoniasta, jota voi luoda kotiin erilaisin sisustusratkaisuin. Kuluneen vuoden aikana ollaan saatu koti pitkälti omanlaiseksemme. Tosin tyttöjen huoneista puuttuvat edelleen juuri ne oikeat hyllyt ja taulut seiniltä, mutta niiden osalta luotan aikaan. Vakuutan itselleni, että ne muutamat kauniit seinähyllyt ja meidän näköisemme taulut tulevat vastaan sitten aikanaan.

 

Tulevan kesän kutkuttava projekti on päästä sisustamaan leikkimökkiä, joka rakennettiin vasta alkusyksystä. Lämpimiä leikkimiskelejä oli silloin enää jokunen viikko, joten leikkikeittiö ja muut nopeammat sisustusratkaisut ennättivät olemaan paikoillaan vain hetken ennen vesisateita ja syksyllä hiipivää viileyttä.

 

Jo viime syksynä sovittiin, että leikkimökistä tulee kodikas tyttöjen oma valtakunta, jonne mentäessä jätetään kengät ulko-ovelle. Se vaatii toki pieniltä leikkijöiltä kavereineen vähän enemmän vaivaa, mutta mahdollistaa samalla pehmeät matot, satunurkkaukset huopineen ja tyynykasoineen sekä siistit paikat kotileikeille.

 

Leikkimökin toimivuutta on mietitty talven aikana paljon. Ennen kaikkea oikeastaan sitä, miten saada pieneen tilaan toimivia säilytysratkaisuja siten, että lapsikin pystyy niitä leikeissään hyödyntämään. Hyllynä päädyttiin lopulta Jollyroomin valikoimassa olevaan kauniiseen Alice&Foxin talonmuotoiseen kirjahyllyyn, joka ei nouse leikkimökissä liian korkealla, mutta johon mahtuu lapsen korkeudelle paljon tavaraa. Viime viikot hylly on ollut kuopuksen huoneessa ja olen kyllä tykännyt siitä paljon. Juuri sopiva kirjoille, peleille ja noissa erilaisissa säilytysrasioissa kaikelle pienelle sälälle, jota ainakin meidän tyttöjen huoneissa kutsutaan aarteiksi. Niiksi, joita äiti tai isä ei saa laittaa pois.

 

 

Leikkimökkiin tulee myös sellainen lepo- ja lukunurkkaus, jossa voi pysähtyä satukirjojen pariin tai vain makoilla ihmetellen elämää tai kuunnellen lintujen laulua, sateenropinaa tai tuulenhuminaa kuten viime syksynä. Melkoinen pino tyynyjä on parhaillaan tuulettumassa ulkona ja niiden viereltä paikkansa löytää söpöäkin söpömpi nojatuoli Cloudberry Castlen mallistosta. Pidän ajattomasta tyylistä, sellaisesta klassisen kauniista ja silti mukavan käytännöllisestä. Sellaisena tämä nojatuoli on lunastanut meillä paikkansa, mutta saa nyt siis lämpimien päivien myötä siirtyä esikoisen huoneesta leikkimökkiin. Lasten valtakuntaan. Hylly ja nojatuoli ovat siis Jollyroomilta, jossa on muutenkin kaunis valikoima lastenhuoneen sisustustuotteita

 

Leikkimökkiin vedetään sähköt pihatöiden yhteydessä kesäkuussa, joten vielä on etsinnässä ainakin kattolamppu. Sellainen, joka on kauneutensa lisäksi takuulla turvallinen tilassa, jossa on kuitenkin suurin osa vuodesta osin kosteaa. Onko teistä kenelläkään kokemuksia?

 

Keittiön lämpömittarissa on +13 astetta. Tulisikohan tämä kevät kaikkine mahdollisuuksineen vihdoin?

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kahden odotetun ja rakastetun pikkutytön äiti; ekaluokkalaisen ja viisivuotiaan. Sielunkumppanin vaimo. 

Sormet kimalleliimassa, kirjapinoihin rakastuen, suuret seikkailut ja pienet merkitykselliset hetket. Isot ja pienet ystävät. Iltateetä ja sympatiaa. Aktiivista lapsiperhearkea elämysmatkaillen. Työn ja perheen tasapainoa hakien.

Elämää valkoisessa kodissa. Elämän parasta aikaa.

- Marika -

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
Joulukuu
2016
Joulukuu

Instagram