Aamu oli kuopuksen ja minun kahdenkeskinen. Kiireetön, suunnittelematon, aikaa kaikelle mukavalle toteutukselle ennen ulkoilua.

 

Ei ollut yllättävää, että kaksivee toivoi maalaamista, askartelua ja leipomista - sitä hyvin tyypillistä häneltä. Pitkäksi toviksi uppouduttiin myös Duplojen pariin. Niihin on meillä kiinnostus herännyt vähän hitaamman puoleisesti ja esikoinen näyttää siirtyvän suoraan pikkulegoihin. Tällä kertaa legoilusta tehtiin kuitenkin taidetta, kiitos Pinterestin erinomaisten ideoiden.

 

Legot ovat sitä paitsi aikamoinen mahdollisuus leikin lomassa opetella värejä, lukuja ja muotoja. "Annatko mulle sen vihreän palikan?" tai "Nyt tarvitaan vielä kolme punaista, antaisitko?"

Leg godt, leiki hyvin - kuten Lego siis tanskaksi tarkoittaa. Ihan mahtavaa puuhaa yhdessä, jouluistakin, jos niin tahtoo.

Teehetkien koti ajankohtaisine päivityksineen löytyy myös Facebookista sekä Instagramista

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kahden odotetun ja rakastetun pikkutytön äiti; ekaluokkalaisen ja viisivuotiaan. Sielunkumppanin vaimo. 

Sormet kimalleliimassa, kirjapinoihin rakastuen, suuret seikkailut ja pienet merkitykselliset hetket. Isot ja pienet ystävät. Iltateetä ja sympatiaa. Aktiivista lapsiperhearkea elämysmatkaillen. Työn ja perheen tasapainoa hakien.

Elämää valkoisessa kodissa. Elämän parasta aikaa.

- Marika -

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
Joulukuu
2016
Joulukuu