Kun viikkosiivoja tehdessäsi siirrät taas syrjään samat aikansa klassikkocd:t hyräillen Pet Shop Boysin Go Westiä ja Mr Vainin Culture Beatia tai pyörität lantiotasi Macarenaa tapaillen, mutta nostalgiasta huolimatta koet levyt riesaksi vähäisessä säilytystilassa, voisitkos kokeilla muuttavasi ne säihkyviksi koristeiksi? Tauluiksi, korteiksi, valokuvankehyksiksi, joulupalloiksi?

 

Etsi vaikka askarteluhetkeen taustalle liimaamista siivittämään Youtuben tai Spotifyn kätköistä se nuoruusvuosien Bailando, bailando tai Haddawayn hitti What is love - voit opettaa lapsellekin samalla, miltä se äidin tai isän nuoruus kuulostikaan.

 

Kauniisti valoa heijastavista cd-levyistä niitä eri muotoihin leikkaamalla saa tehtyä mosaiikkityyppisesti vaikka mitä. Meillä on valmistunut canvaspohjalle tehty suuri sydän ja jatkamme samalla idealla ideataivas Pinterestin innostamana valokuvakehystä ja pienin mosaiikkipaloin koristeltua joulupalloa. Tähtikortteja aiomme myös kokeilla.

 

 

Kokemus opetti, että jotkin cd:t leikkautuvat rosoisemmin pintaa rikkoen ja toiset pehmeämmin ja siistimmin. Lapsen kanssa liimatessa kaikki pääsivät mukaan, mutta esimerkiksi joulukuusen pallon pintaan tarvitaan paljon niin pientä mosaiikkipalaa, että siihen voi käyttää vain niitä cd-levyjä, jotka leikkautuvat saksilla kauniisti. Mattopuukolla voisi muuten myös kokeilla, tulisiko jäljestä ehkä siistimpää?

 

PS. Näitä hittejä muistellessa, hyräiletkö jo mielessäsi Europen Final Countdownia tai Alphavillen Forever Youngia?

 

Blogissa on joulukuun ajan askarteluideoita esittelevä joulukalenteri. Tervetuloa mukaan joulutunnelmaan perheen touhujamme seuraamaan ja itsekin toteuttamaan.

Teehetkien koti löytyy ajankohtaisine päivityksineen myös Facebookista ja kuvatarinoin Instagramista

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kahden odotetun ja rakastetun pikkutytön äiti; ekaluokkalaisen ja viisivuotiaan. Sielunkumppanin vaimo. 

Sormet kimalleliimassa, kirjapinoihin rakastuen, suuret seikkailut ja pienet merkitykselliset hetket. Isot ja pienet ystävät. Iltateetä ja sympatiaa. Aktiivista lapsiperhearkea elämysmatkaillen. Työn ja perheen tasapainoa hakien.

Elämää valkoisessa kodissa. Elämän parasta aikaa.

- Marika -

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
Joulukuu
2016
Joulukuu

Instagram