Kaupallinen yhteistyö

Kaupallinen yhteistyö: Kiddex ja Affenzahn

On mahtavaa nauttia kesäpäivistä silloin, kun ulkopuuhiin voi kipaista vain sandaalein ja aurinkohatulla. Heilutella paljaita varpaita riippumatossa ja katsella kotipihan suihkulähteessä kylpeviä lintuja.

Näinä päivinä iltojen hämärtyessä tulee kääntäneeksi hiljalleen katsetta myös syksyyn. Harrastusten alkamiseen, päiväkotipolkuun ja tulevan ekaluokkalaisen vanhemmuuteen. Siihen muutokseen, joka odottaa leppoisan kesän jälkeen. Toisenlaisiin aikatauluihin, toisenlaiseen arkeen. Onneksi monin tavoin mukavaan silloinkin.

Lapset ovat saaneet viettää pitkän loman. He ovat varmistaneet, onhan huomennakin vapaata ja välillä kysyneet, joko pian nähdään taas kavereita joka päivä. Huomaan, että he kaipaavat jo sitä, että saavat kuiskutella päivittäin hyvän ystävän korvaan, keinua päiväkodin keinussa hiukset hulmuten ja tutustua koulurakennuksen uusille käytäville.

Syksyn päiväkotipolulle lähdetään elokuun lopulla tuttu, toimivaksi todettu reppu selässä. Ujutetaan pieneen tassutaskuun ponnarit ja pinnit, sujautetaan juomapullo sivulle ja pakataan vaihtovaatteet ja tärkein pehmokaveri.

Viime vuoden kummatkin lapset kulkivat Affenzahnin repuissa, toinen koala kaverinaan, toinen vihreäsävyinen pöllö selässään.

Heihin vetosi reppujen leikillisyys ja se, että lasten on itsekin vaivaton säätää reppu oikealle korkeudelle ja kiinnittää edestä tuen varmistamiseksi. Reput heiluivat selässä päiväkodin ulkopuolella metsäretkillä ja yökyläilyillä.


Käyttökokemuksensa puolesta reppu on ollut hyvä myös selälle. Pienten repuissa annan vanhempana erityisen arvon myrkyttömyydelle ja kemikaalittomuudelle. Ajassa, jossa puhutaan paljon vastuullisuudesta, tuntuu hyvältä, että sanahelinän sijaan sen eteen tehdään myös aitoja tekoja. Näissä repuissa on materiaalina kierrätetyistä muovipulloista valmistettu PET- polyesteri.

Reppuja on Affenzahnin mallistossa kolme erilaista; näistä perinteisemmistä reppumalleista kuten nämä, löytyy tämä isompi isoille päiväkoti- ja eskari-ikäisille sopien ja pienempi niihin hetkiin, kun taaperoikäisenä saa ensimmäistä kertaa ylpeänä oman repun selkäänsä. Tälle vuodelle on mallistoon tullut myös uutuusreppu hieman laatikkomaisempana.

Päiväkotilaisen, pian viisivuotiaan, mielestä yksi parhaita asioita hänen yksisarvisrepussaan on kieli, jonka nimilappuun mahtuu horjuvin keppikirjaimin oma nimi. Jo edellisessä repussaan hän tosin piilotti samaan rakoseen ties mitä viestejä ja toi kotiin myös päiväkotikavereiden kirjeenvaihtoa. Sopiva leikillisyys toimii repussa juuri lapsennäköisesti.

Affenzahnin reppujen laaja mallisto saatavilla seuraavilta jälleenmyyjiltä:
A-T Lastenturva (Vantaa & Helsinki), BeBag (Pori), Emma’s & Mama’s (Seinäjoki), Iloinen Heppu (Vantaa), Ipanainen (Helsinki), Jesper Junior, Kettupenan puoti, Kideco.fi, Kuopus (Tampere), Lahjaduo (Helsinki), Lastentarvike Pikku Tipu (Mikkeli), Lelukauppa Riimikko (Porvoo), Lelukauppa Tingeling Leksaker (Helsinki), Viivi ja Vilpertti (Kaustinen), Verkkokauppa Minim.fi ja Wauva Kauppa (Tampere).

Lisätietoja löydät enemmän Kiddexiltä.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kahden odotetun ja rakastetun pikkutytön äiti; ekaluokkalaisen ja viisivuotiaan. Sielunkumppanin vaimo. 

Sormet kimalleliimassa, kirjapinoihin rakastuen, suuret seikkailut ja pienet merkitykselliset hetket. Isot ja pienet ystävät. Iltateetä ja sympatiaa. Aktiivista lapsiperhearkea elämysmatkaillen. Työn ja perheen tasapainoa hakien.

Elämää valkoisessa kodissa. Elämän parasta aikaa.

- Marika -

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
Joulukuu
2016
Joulukuu