Teille perheiden isät, jotka illan hämärtyessä teette tunnelmallisen tulen grillauskatokseen. Sen, joka loimottaa kodikkaasti asuntoautojen ikkunoihin. Tervehditte teiden päällä ja toivotatte hyvät huomenet leirintäalueella. 

Teille nuoret, vastarakastuneet, jotka parkkeeraatte leirintäalueen reunaan ja pystytätte telttanne. Vielä myöhään majoituspaikkanne ohitse kävellessä teltastanne kuuluu juttelu vastarakastuneen pehmeällä äänellä.

 

Teille pienten lasten vanhempien perheet, jotka meidän tavoin viihdytte leikkipuistossa, hiekkarannalla ja aikaisen aamun pesutuvassa. Teille pienet ihmiset, jotka vuorokaudeksi tai pariksi tulette yllättäen lastemme elämään, viereiseen keinuun keinumaan tai liukumäkeen laskemaan. Jatkatte matkaanne aamun tullen toiseen suuntaan, mutta polkumme ehtivät kohdata hetken. 

Teille, teini-ikää lähestyvät nuoret, jotka vietätte todennäköisesti viimeisiä kesiä yhdessä vanhempienne kanssa matkaten. Viivytte pitkään leirintäalueen rannassa auringon jo laskettua horisonttiin. Istutte rantakivillä haaveileva ilme kasvoillanne. 

 

Teille leirintäalueiden pysyvän kausipaikan lunastaneet, usein iäkkäämmät ihmiset vaunuinenne ja kauniine kesäkukka-asetelmineen. Luotte leirintäalueille vakauden ja tunnelman, hengen. En edes tiennyt teitä olevan olemassa. 

 

Teille leirintäalueiden infopisteiden ja kesäkahviloiden asiakaspalvelijat. Otatte matkaajat vastaan, ohjaatte, perehdytätte ja etsitte ratkaisuja. Keitätte kahvit tuoreen korvapuustin kera. 

Teille, matkailuautot ja -vaunut, jotka yön hiljaisina tunteina leirintäalueen nukkuessa nyökitte toisillenne ymmärtäväisinä. Että tiedän, sinäkin olet se teiden tukko ja mahdut parkkeeraamaan ahtaammin, ymmärrän. 

 

Kiitos, että avaatte meille kurkistuksia karavaanarielämään. 

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 | 

Kiitoksia oivaltavasta tekstistä!  Sait kuvattua tässä sen harvemmin näkyvän osan karavaanariharrastusta.  Oikeastaan harrastusta pitäisi kutsua jollain muulla nimellä kuin matkailuajoneuvoihin viittaavilla nimillä.  Olennaiset hetket ja tunnelmat nousevat esille kauniista kirjoituksestasi!

Marikainen
Liittynyt16.6.2016
2/2 | 

Kiitos,

karavaanarielämä on itselleni - ja meidän tytöille - uutta.
Todennäköisesti siksi katson asioita eri silmin. Olen yllättynyt leirintäalueilla vallitsevasta sopuisuudesta ja hyväntahtoisuudesta. Näihin hetkiin tartun siis mieluusti toistekin, tulevina kesinä, tulevilla reissuilla.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kahden odotetun ja rakastetun pikkutytön äiti; ekaluokkalaisen ja viisivuotiaan. Sielunkumppanin vaimo. 

Sormet kimalleliimassa, kirjapinoihin rakastuen, suuret seikkailut ja pienet merkitykselliset hetket. Isot ja pienet ystävät. Iltateetä ja sympatiaa. Aktiivista lapsiperhearkea elämysmatkaillen. Työn ja perheen tasapainoa hakien.

Elämää valkoisessa kodissa. Elämän parasta aikaa.

- Marika -

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
Joulukuu
2016
Joulukuu

Instagram