Tuntuu, että lähes jokaisessa perheessä ollaan jollakin tavoin kipeitä. Aivastellaan, niiskutellaan ja yskitään. Viedään lasta lääkäriin korvatulehduksen poissulkemiseksi ja mittaillaan iltaisin nousevaa kuumetta. Talven flunssakausi, sepä se. Miten mielelläni olisin tämän vaiheen skipannut.

Lasten päiväkotikaverit ovat poissa vuorollaan yksi toisensa perään. Eilen alkaneet leikit jatkuvat päiväkotipäivän alkaessa toisella kokoonpanolla.

Haluatteko idean takuulla maailman helpoimpaan parane pian-korttiin, jolla voitte muistaa flunssaisia ystäviä? 

 

Kun nenä valuu ja silmät vuotavat, on energia arjen keskellä hyvinkin vähissä. Silti samaan aikaan pitäisi jaksaa tehdä ruokaa,  huolehtia muista kotitöistä ja ylläpitää edes jossakin määrin tasapainoista arkea. Viime vuonna juuri näihin samoihin aikoihin tilanne oli prikulleen sama. Jokaisessa ystäväperheessä sairastettiin. 

 

Niinpä me itsekin tuolloin viikkoja sairastaneet tehtiin kipeisiin ystäväperheisiin paranemistoivotusten kortteja ja liitettiin mukaan Tigerista löytyneet karkkeja sisältävät sydämen muotoiset rasiat. Yksi päiväuniaika ajeltiin pitkin poikin kaupunkia ja pudoteltiin näitä postilaatikoihin. Tytöt nukkuivat turvaistuimissaan takapenkillä. 

 

Idea on yksi yksinkertaisimmista: laastari irtosilmin ja parilla viivalla piirretyllä raajalla. Ei yllä bravuuriksi, mutta ideana lämpimän sympaattinen ja kertoo toivottavasti omalla tavallaan välittämisestä. 

 

- - 


Teehetkien koti-blogin takaa löytyy lähes nelikymppinen Marika. Äiti 3v ja 5v tytöille ja vaimo sielunkumppanille. Ystävä ja kodin hengetär. Teetä ja joulua rakastava askartelija ja aktiivisesti tekemisestä pitävä ennakkoluuloton tutustuja. Ikuinen maailmanparantaja, joka uskoo, että pienilläkin teoilla on merkitystä. Opintovapaalla asiantuntijatyöstään alkuvuoteen saakka, jolloin edessä on tasapainottelu työn ja perheen yhdistämisessä. 

Liitythän mukaan seuraamaan arkeamme Facebookissa tai kuvatarinoin Instagramissa

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kahden odotetun ja rakastetun pikkutytön äiti; ekaluokkalaisen ja viisivuotiaan. Sielunkumppanin vaimo. 

Sormet kimalleliimassa, kirjapinoihin rakastuen, suuret seikkailut ja pienet merkitykselliset hetket. Isot ja pienet ystävät. Iltateetä ja sympatiaa. Aktiivista lapsiperhearkea elämysmatkaillen. Työn ja perheen tasapainoa hakien.

Elämää valkoisessa kodissa. Elämän parasta aikaa.

- Marika -

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
Joulukuu
2016
Joulukuu

Instagram