On etuoikeus olla vanhempi, olla isä tai äiti. Saada kasvattaa ja seurata kasvamista. Sulkea syliin ja tulla suljetuksi syliin. 

 

On myös etuoikeus olla ystävä. Saada olla jonkun ystävä ja pitää ystäviä lähellä. Ystävyys ylipäätään. Kokea luottamusta, tulla hyväksytyksi omana itsenään.

 

Tasapaino. Asioissa, joissa on etuoikeutettu. Niissä, jotka eivät lähtökohtaisesti kilpaile keskenään, mutta jotka voivat huomiotta jääden kumpikin hiertää toistaan. Tehdä säröjä. 

 

Tänä iltana suljin kotioven levollisin mielin. Askeleet olivat kevyet, kun käveltiin syksyisessä, pimeässä illassa ystäväpariskunnan kanssa kohti ravintolaa. Hymyilytti, kun tilattiin menua ja pohdittiin ruuan aromeja, maisteltiin makuja.

 

Sydämessä kupli, kun jaettiin ajatuksia ja pohdittiin elämää. Oltiin aikuisia toinen toisillemme, vaikka paljon puhuttiinkin samanikäisistä lapsistamme.

 

Tuikkivat silmät pöydän toisella puolella. Nyökytys, että hei mä ymmärrän, tuo vaihe mekin ollaan eletty. Vertaistuki. 

 

Ilkikurinen kiusoittelu ja kujeilu. Leveät hymyt.

 

Oma aika. Aikuisaika. Perheaika. Aika. 

 

Tasapaino tai ainakin sitä kohti pyrkiminen. Elämä tässä ja nyt. 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kahden odotetun ja rakastetun pikkutytön äiti; ekaluokkalaisen ja viisivuotiaan. Sielunkumppanin vaimo. 

Sormet kimalleliimassa, kirjapinoihin rakastuen, suuret seikkailut ja pienet merkitykselliset hetket. Isot ja pienet ystävät. Iltateetä ja sympatiaa. Aktiivista lapsiperhearkea elämysmatkaillen. Työn ja perheen tasapainoa hakien.

Elämää valkoisessa kodissa. Elämän parasta aikaa.

- Marika -

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
Joulukuu
2016
Joulukuu

Instagram