Tiesin, että hänellä olisi paikka mun elämässä. Sitä, millainen se olisi, en tiennyt.

Vuodet vierivät, vuosikymmenetkin. Välillä oltiin etäämmällä, vaikka aina toisistamme tietoisina. Vaihdettiin kuulumiset vähintäänkin elämän isoista ratkaisuista; ihmissuhteista ja pienten ihmisten odotuksesta.

Poikkeuksellinen side meillä on ollut aina; yläaste- ja lukiovuosien ystävyydestä alkaen. Siitä, kun yläastevuosina hakeuduttiin vierekkäisiin pulpetteihin, raapustettiin lukioikäisinä muistiinpanoja toistemme kouluvihkoihin ja istuttiin riparin yössä rantasaunan terassilla jutellen. Etsittiin omia polkujamme ja kohdattiin taas.Tänä päivänä ollaan perheystäviä, lähes samanikäisine lapsinemme. Hänessä asuu sydämen viisaus ja lämpö, hänen vaimossaan ihana tapa sulkea ihmiset lähelle elämään ja yhdessä tekemään; ehdottaa seuraavaa yhteistä reissusuunnitelmaa jo ennenkuin ollaan edellinen ehditty toteuttaa.

Vuodet ja vuosikymmenet ovat olleet välissä, tunteet myllertäneet ja elämä vienyt meistä kumpaakin. Silti hän on ja pysyy. Uskaltaisin luottaa, että pysyy aina.

Pienestä ja hennosta taimesta vahvaan tammeen. Ihan kuten puun taimilla, jotka pihassamme kasvavat heiltä saatuina. Vuosikymmenten matka noilla pienillä puuntaimilla, kuten meidänkin ystävyytemme. Yhtä ainutlaatuinen kasvupolku.

Ajatuksessa on jotakin taianomaista. Me olimme toisillemme merkityksellisiä jo teini-iässä, ja nyt lapsemme kasvavat yhdessä. Kahden välisestä ystävyydestä perheystävyyteen.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kahden odotetun ja rakastetun pikkutytön äiti; ekaluokkalaisen ja viisivuotiaan. Sielunkumppanin vaimo. 

Sormet kimalleliimassa, kirjapinoihin rakastuen, suuret seikkailut ja pienet merkitykselliset hetket. Isot ja pienet ystävät. Iltateetä ja sympatiaa. Aktiivista lapsiperhearkea elämysmatkaillen. Työn ja perheen tasapainoa hakien.

Elämää valkoisessa kodissa. Elämän parasta aikaa.

- Marika -

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
Joulukuu
2016
Joulukuu

Instagram