Vieläkö perheestänne puuttuu joulukalenteri? Tai etsitkö joulukalenteria, joka ilahduttaisi sen perinteisen suklaakalenterin rinnalla tuoden joulunodotustunnelmaa? 

 

Joulukalentereista tuntui tänä vuonna olevan kaupan hyllyillä poikkeuksellisen paljon vaihtoehtoja. Tai sitten tyttöjen kasvaessa on se kaiken peittävä vauvakupla jo puhjennut ja taito pysähtyä katsomaan asioita on tullut takaisin. Jos teille ei ole kuitenkaan vielä löytynyt mieleistä herkutonta kalenteria (vink. kirjajoulukalenterit ovat tänä vuonna ihania), tai toivotte joulutunnelmaisina rinnalle useampaakin aamujen heräämistä reipastuttamaan, nyt kantsii hihkaista mukanaolosta.

Blogissani alkaa näet tänään sunnuntaina, kauniin lumisadepäivän kunniaksi kahden tarrajoulukalenterin arvonta, maanantaihin 27.11.2017 saakka. Jokaiselta päivältä löytyy erilainen tarra-arkki, jonka lapset ovat sujauttaneet söpön palloiseen paperipussiin. Kalentereita on arvottavana kaksi; prinsessapainotteinen ja Palomies Sam-suuntainen.

 

Mainitsin aiemmin, että toivoisin lasten oppivan antamaan ja ajattelemaan muita. Että he osaisivat ilahduttaa huomaamatta arjessakin. Tehdä ja ajatella niitä pieniä asioita, joilla ei sellaisenaan ole suurta, tätä maailmaa muuttavaa merkitystä, mutta sen hetken kuitenkin. Haluan uskoa, että tärkeää on se, että joku jossakin tuntee sen pienen, ohikiitävän hetken olevansa ajateltu. 

Joulukalenteri on ollut yksi konkreettinen tapa jutella joulunodotuksesta ja toisten huomioimisesta. Siitä, että joku lapsi tulee saamaan heidän pakkaamansa yllätykset, kalenterit. Aiemmin arvotut Korujoulukalenterit on postitettu Pattijoelle, jossa Susannan ja hänen vinkkaamansa ystävän, Suvin perheet jakavat 48 koruyllätystä. 

 

Jos teillä olisi paikka tarrajoulukalenterille, osallistuthan blogini fb-sivulla kommentoimalla tätä koskevaan päivitykseen kertoen, olisiko teillä toiveissa ennemmin prinsessapainotteinen vai Palomies Sam-suuntainen. Jaan arvonnassa nämä kaksi erikseen ja lapset saavat nostaa voittajat tiistaiaamuna. 

 

Täällä Porvoossa sataa juuri lunta ja maa peittyy valkoisilla jättimäisillä lumihiutaleilla. Joulunodotus on ilmassa. 

- - - -

Joko seuraat arkeamme 3v ja 5v tyttöjen kanssa Facebookissa tai lähes päivittäisin kuvatarinoin Instagramissa? Näinä aikoina meillä valmistellaan joulua suurella lämmöllä, luetaan paljon ja askarrellaan vieläkin enemmän lasten kanssa sekä seikkaillaan ja retkeillään erilaisissa lapsiperhekohteissa. Koska mitään en pidä itsestäänselvyytenä, blogissa pohditaan myös elämää sen syvempinä merkityksinä.

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kahden odotetun ja rakastetun pikkutytön äiti; ekaluokkalaisen ja viisivuotiaan. Sielunkumppanin vaimo. 

Sormet kimalleliimassa, kirjapinoihin rakastuen, suuret seikkailut ja pienet merkitykselliset hetket. Isot ja pienet ystävät. Iltateetä ja sympatiaa. Aktiivista lapsiperhearkea elämysmatkaillen. Työn ja perheen tasapainoa hakien.

Elämää valkoisessa kodissa. Elämän parasta aikaa.

- Marika -

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
Joulukuu
2016
Joulukuu

Instagram