Tunnetko sinä lasta, joka toivoisi täksi jouluksi kimaltavaa joulukalenteria koruyllätyksineen? Aarteita, joissa vuorottelevat sateenkaaren kaikki värit? 

 

Kokosimme lasten kanssa arvottaviksi joulukalentereita, joiden jokaisesta luukusta löytyy saajalleen koru. Korut ilahduttavat meidän 3v ja 5v tyttöjä tällä hetkellä paljon, joten ajateltiin, että koruista kootuista joulukalentereista voisi löytyä iloa muillekin.

 

Ohjeet arvontaan osallistumiseksi löydät tämän postauksen lopusta.

Näinä marraskuisina, pimeinä ja monin tavoin valottomina päivinä ollaan annettu itsellemme lupa joulufiilistelyyn ja joulun odottamiseen. Meillä on haettu ensimmäiset joulukoristeet -tunnelmavalot - vaivihkaa varastosta ja haaveiltu siitä, että niitä rohkenisi laittaa esille useammankin kuin sen yhden takapihan pikkuruisen kuusen. Lähinnä ikkunoihin valoa tuomaan. Glögiä, kynttilöitä, joululehtiä ja mitä tunnelmallisempia joulukirjoja aikuisten ja lasten suosikkeina. Aah, tykkään!

 

Joulussa on taianomaisuutta erityisesti sitä odottaessa; kutkuttavat kuiskimiset lasten nukkuessa ja mahdollisimman vähän rapisevat pakettien pakkaushetket. Supinaa iltateen äärellä, merkitseviä katseita. Siinä on ihanaa yllätyksellisyyttä, sitä, jota arjesta usein puuttuu. Siinä on lämpöä, hyvää mieltä ja tahtoa olla läsnä aidosti.

 

Joulun odotuksessa on salaisuuksia ja odottamatonta säihkettä.

 

Toivon, että nämä joulukalenterit tuovat joulun odotukseen osaltaan yllätyksellisyyttä ja joulutunnelmaa. Että joulukalenterit löytävät pienille tytöille iloksi rannekoruina ranteisiin pujotettaviksi tai kaulaan ripustettaviksi. Ovat sädehtiviä hetkiä joulukuisina aamuina tässä pimeydessä.

 

Etsimme nyt kahta lasta, jotka joulun alla ilahtuisivat koruista. Kalentereita on tehty siis kaksi, molemmat erilaisia, mutta samalla idealla pienin rasioin.

 

Huom. Päivittäisissä yllätyksissä on useampia läpi korvanlehden pujotettavia korvakoruja, joten saajan tulisi mieluusti olla jo "oikeat korvikset omistava." 

ARVONTAAN OSALLISTUMINEN: 

Arvontaan voit osallistua sekä Teehetkien koti-blogini Facebook-sivulla että Instagramissa.

Osallistuaksesi toivon sinun paitsi liittyvän seuraajakseni fb-sivulla tai Instassa, myös täggäävän (tähän liittyvän) päivityksen alle henkilön (lapsen äidin?), kenelle haluaisit antaa toisen joulukalenterin ja erityisesti syyn, miksi juuri häntä haluaisit ilahduttaa. Jos onnettarena toimiva lapsi valitsee sinun arpalipukkeesi, postitan siis kalenterin sinulle ja toisen henkilölle, jonka sinä osoitat. Sitä, montako henkilöä täggäät, ei ole rajoitettu. Voittaessasi saat kuitenkin valita vain yhden. Jos osallistut molemmissa - fb:ssä ja Instassa - tuplaat toki mahdollisuutesi arvonnassa.

 

Arvonta on avoinna sunnuntaihin 19.11.2017 saakka, jonka jälkeen heti alkuviikolla otan yhteyttä voittajiin ja postitan joulukalenterit joulutunnelmaa tuomaan. Miten mukavalta tuo joulu-sana kuulostaakaan. Tunnelmalliselta. 
 

Onnea kimaltavaan arvontaan juuri sinulle. 

- - - -

Joko seuraat arkeamme Facebookissa tai lähes päivittäisin kuvatarinoin Instagramissa? Tänä syksynä meillä valmistellaan joulua suurella lämmöllä, luetaan paljon ja askarrellaan vieläkin enemmän kolme- ja viisivuotiaiden kanssa sekä seikkaillaan ja retkeillään erilaisissa lapsiperhekohteissa. Koska mitään en pidä itsestäänselvyytenä, blogissa pohditaan myös elämää sen syvempinä merkityksinä.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kahden odotetun ja rakastetun pikkutytön äiti; ekaluokkalaisen ja viisivuotiaan. Sielunkumppanin vaimo. 

Sormet kimalleliimassa, kirjapinoihin rakastuen, suuret seikkailut ja pienet merkitykselliset hetket. Isot ja pienet ystävät. Iltateetä ja sympatiaa. Aktiivista lapsiperhearkea elämysmatkaillen. Työn ja perheen tasapainoa hakien.

Elämää valkoisessa kodissa. Elämän parasta aikaa.

- Marika -

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
Joulukuu
2016
Joulukuu