Leon rakastaa maissia keitettynä, joten päätin paistella hänelle maissilettuja pakastemaissista. Maissi maistuu itsessään jo kivan makealta, ja paistopinta tuo vielä lisämakua. Kauheasti mausteita nämä letut eivät siis kaipaa, mutta Leon vaikuttaa tykkäävän kurkumasta, joten ripautin sitä hieman sekaan paprikan ja juustokuminan kera. Voit korvata mausteet jollain muilla teidän lempimausteillanne, jos ette ole vielä päässeet kyseisten mausteiden makuun. 

 

Sormiruokailijan maissilätyt (n. 10 kpl)

 

 

Mitä tarvitset:

  • 200 g pakastemaissia
  • 1 kananmuna
  • 0,5 dl vehnäjauhoja (myös riisi- tai maissijauho käy)
  • Ripaus kurkumaa, juustokuminaa ja paprikaa

 

 

Vaiheet: 

  1. Sulata pakastinmaissi ja soseuta se sauvasekoittimella tai tehosekoittimessa.
  2. Sekoita maissin sekaan kananmuna, jauhot ja mausteet.
  3. Paista maissimassa kuten letut: miedolla lämmöllä noin 3 minuuttia per puoli.
  4. Tarjoile sormiruokailijallesi välipalaksi tai lisukkeena. 

 

 

Sormet suuhun ja bon appétit!

 

Muita sormiruokareseptejäni löydät #sormiruokaresepti -tunnisteella blogista.

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Ruokaa rakastava blogi, jossa kahden pienen kulinaristin äiti kokkaa perheelleen kasvisruokapainotteisesti. Arvostamme yhdessä syömistä, lasten kanssa ruoanlaittoa, ja toisinaan myös lapsiystävällisiä ravintoloita. Eniten harmittaa 2-vuotiaan uhmainen nirsous ja sitruuna jälkiruoassa. Jaan kanssanne perheemme lempiruokien reseptejä, nopeita arkiruokia ja jälkiruokia unohtamatta.

Saat meidät kiinni: sormetsuuhun@gmail.com 


Löydät meidät myös Instagramista ja Facebookista

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018