Kuten osa teistä ehkä huomasi, Sormet suuhun -blogi muutti Vaikuttajamedialle viime vuoden marraskuussa. Blogini ehti olla toisella alustalla siis kokonaiset neljä kuukautta. Kun aloitin bloggaamisen vuonna 2016, blogi keskittyi puhtaasti sormiruokailuun. Tästä blogin nimikin sai alkunsa. Kun siirryin Vauva.fi blogiyhteisöön maaliskuussa 2018, aloin kirjoittamaan myös koko perheemme kuulumisista, menovinkeistä ja kaikesta ihanan arkisesta. Samaan aikaan blogin nimi häiritsi minua koko ajan, ja olisin tavallaan halunnut keskittyä vain kokkailuun.

 

 

Nyt neljän kuukauden Vaikuttajamedialla bloggaamisen jälkeen haikailin reseptieni kanssa takaisin Vauvalle. Niinpä tein päätöksen, joka minusta tuntui oikealta, ja toivottavasti myös lukijoistani loogiselta. Jaoin blogini kahteen osaan: ruokablogi 'Sormet suuhun' muutti takaisin tänne Vauva.fi blogiyhteisöön, ja 'Nina ja minit' perhe lifestyle blogi jäi Vaikuttajamedialle uudella nimellä. Tärkein syy muutokseen on nimittäin se, että halusin teidän, jotka luette blogiani vain reseptien takia löytävän helposti sen mitä etsitte. Olen siksi kiinnittänyt blogini kategorioihin erityistä huomiota, ja jakanut postaukset selkeisiin osioihin kuten aamupala, välipala, lounas, kasvisruoka, sormiruokaresepti, perheruoka ja arkiruoka. 

 

Veljekset ravintolaillallisella
Veljekset ravintolaillallisella

 

Koska elämäni pyörii selkeästi ruoan ympärillä, pyöriköön siis Sormet suuhun -blogikin. Löydät siis jatkossa blogistani sormiruokareseptejä, koko perheen reseptejä, lasten lemppareita, aikuisten lempireseptejä, uusia ravintolakokemuksia, juttua kauden raaka-aineksista, imetyksestä ja ihan kaikesta ruokaan liittyvästä. Jos on jotain lapsiperheen ruokailuun liittyvää, mistä haluaisit minun kirjoittavan, niin saa toivoa. Kolmevuotiaan yllättäen alkanut nirsous ja taaperon puurostakieltäytyminen on ainakin jo listalla. 

 

Tervetuloa kokkailemaan kanssamme! 

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogin reseptit ovat muuttaneet osoitteeseen: https://ninajaminit.vaikuttajamedia.fi  Nähdään siellä!

***

Ruokaa rakastava blogi, jossa kahden pienen kulinaristin äiti kokkaa perheelleen kasvisruokapainotteisesti. Arvostamme yhdessä syömistä, lasten kanssa ruoanlaittoa, ja toisinaan myös lapsiystävällisiä ravintoloita. Eniten harmittaa 2-vuotiaan uhmainen nirsous ja sitruuna jälkiruoassa. Jaan kanssanne perheemme lempiruokien reseptejä, nopeita arkiruokia ja jälkiruokia unohtamatta.

Saat meidät kiinni: ninajaminit@gmail.com 


Löydät meidät myös Instagramista ja Facebookista

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018

Instagram