Joskus on kiva tehdä ruokapöytään lisukkeeksi näyttävä salaatti varsinkin jos on illallisvieraita, ja tämä mustikkainen avokadosalaatti sopii loistavasti pöytään kuin pöytään. Mustikka ja avokado sopivat todella hyvin yhteen, joten salaatti on myös todella maukas ja täynnä vitamiineja ja hyviä rasvoja. Salaatti valmistuu vartissa, ja sen haastavin osuus on löytää kaupasta täydellisen kypsiä avokadoja. 

 

 

Mustikkainen avokadosalaatti

 

Mitä tarvitset:

  • 1 pussi jäävuorisalaattia
  • 2 kypsää avokadoa
  • 1 dl tuoreita mustikoita
  • 200g kesäkurpitsaa
  • 1 tl sitruunamehua
  • 1 rkl balmamietikkaa
  • Balsamicokastiketta koristeluun

 

Täydellisen kypsä avokado

 

Vaiheet:

  1. Huuhtele salaatti, mustikat, kesäkurpitsa ja myös avokadot.
  2. Kuivaa jäävuorisalaatti ja asettele se tarjoiluastian pohjalle. 
  3. Raasta kesäkurpitsa raastimella, ja lisää raasteen sekaan balsamietikka ja sitruunamehu.
  4. Anna raasteen maustua viitisen minuuttia, ja kaada salaattipedille.
  5. Avaa avokadot, poista kivi ja vedä terävällä veitsellä viiltoja avokadoon. Kaavi avokadon suikaleet ruokalusikalla salaattiin mukaan, ja asettele halutessasi.
  6. Ripottele tuoreet mustikat salaatin päälle.
  7. Koristele balsamicokastikkeella ja nauti!

 

 

Hauskoja herkutteluhetkiä!

 

Lue myös: Miten hedelmät kuuluu puhdistaa torjunta-aine jäämistä?

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Ruokaa rakastava blogi, jossa kahden pienen kulinaristin äiti kokkaa perheelleen kasvisruokapainotteisesti. Arvostamme yhdessä syömistä, lasten kanssa ruoanlaittoa, ja toisinaan myös lapsiystävällisiä ravintoloita. Eniten harmittaa 2-vuotiaan uhmainen nirsous ja sitruuna jälkiruoassa. Jaan kanssanne perheemme lempiruokien reseptejä, nopeita arkiruokia ja jälkiruokia unohtamatta.

Saat meidät kiinni: sormetsuuhun@gmail.com 


Löydät meidät myös Instagramista ja Facebookista

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018