Kirjoitukset avainsanalla Juhlat

Teen usein juhlapöytään käteviä kylmäsavulohi-tuorejuusto rieskarullia. Nuo savulohirullat loppuvat aina, ihan sama kuinka paljon extraa yrittäisin tehdä. Koska juhlissamme on usein melko sama vieraskunta, teimme viimeksi juhlituille synttäreille pieniä suolaisia kuppeja, jotka oli täytetty kylmäsavulohi-mascarponemassalla. Meillä oli Ramsin Croustades-kippoja, vastaavia suolaisia kippoja myydään ainakin S-kaupoissa ja Ikeassa. Koristelin joka toisen kipon kirjolohenmädillä, mutta voit käyttää koristelussa mielikuvistustasi.

 

Kylmäsavulohimascarponemoussella täytetyt coktailpalat
 


Mitä tarvitset:

  • 48 kpl suolaista minikuppia
  • 300 g kylmäsavulohta
  • 250 g mascarponejuustoa
  • 200 g creme fraichea
  • 1/2 kpl punasipuli, noin 75g
  • 3 rkl sitruunamehua
  • Ripaus mustapippuria

 

 

Vaiheet:

  1. Leikkaa kylmäsavulohi pieniksi kuutioiksi.
  2. Sekoita kulhossa mascarpone ja creme fraiche keskenään.
  3. Hienonna punasipuli pieneksi ja sekoita moussen sekaan.
  4. Purista joukkoon sitruunamehu ja ripaus pippuria.
  5. Anna maustua hetki jääkaapissa ja täytä kupit vasta juuri ennen juhlia.
  6. Koristele kupit halutessasi esimerkiksi mädillä.

 

 

Hauskoja juhlia!

 

Kokkaa myös: Välimerellinen juustopiirakka, joka loppuu juhlista kesken

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogin reseptit ovat muuttaneet osoitteeseen: https://ninajaminit.vaikuttajamedia.fi  Nähdään siellä!

***

Ruokaa rakastava blogi, jossa kahden pienen kulinaristin äiti kokkaa perheelleen kasvisruokapainotteisesti. Arvostamme yhdessä syömistä, lasten kanssa ruoanlaittoa, ja toisinaan myös lapsiystävällisiä ravintoloita. Eniten harmittaa 2-vuotiaan uhmainen nirsous ja sitruuna jälkiruoassa. Jaan kanssanne perheemme lempiruokien reseptejä, nopeita arkiruokia ja jälkiruokia unohtamatta.

Saat meidät kiinni: ninajaminit@gmail.com 


Löydät meidät myös Instagramista ja Facebookista

Blogiarkisto

2019
2018