Kohti uusia seikkailuja

Talossamme ei ole enää pian vauvaa, sillä Leon täyttää tällä viikolla vuoden. Sattumalta Leonin vauvavuoden loppuessa, blogini muuttaa Vauva.fi:n blogiyhteisöstä pois. Sormet Suuhun -blogi muuttaa Vaikuttajamedialle, ja uusi osoite on 1.11 alkaen sormetsuuhun.vaikuttajamedia.fi. Vaikuttajamedia on marraskuussa starttaava uuden ajan mediatalo, jossa yhdistyvät vaikuttajamarkkinointitoimisto ja vaikuttajaverkosto. 
 

Aloitin bloggaamisen vuonna 2016, ja siirryin Vauvalle vasta tämän vuoden maaliskuussa Leonin ollessa nelikuukautinen. Leonin syntymään asti blogini oli ollut sormiruokapainotteinen, ja jaoin blogissa ainoastaan esikoisellemme kehittämiäni sormiruokareseptejä. Leonin syntyessä halusin avata lukijoilleni reseptikirjani ohella myös perhearkeamme, keskittyen pikkulapsiarjen moniin positiivisiin puoliin. Nyt blogin siirtyessä Vaikuttajamedialle, tulen avaamaan enemmän myös elämäämme ruuhkavuosien keskellä kun palaan töihin keväällä. 
 

Ensimmäinen Vauvalla kirjoittaman postaukseni kuva, Leon 4 kk


Blogin nimi pysyy siis samana, ja aihepiirit suurelta osin myös. Se mikä blogissa hieman muuttuu on kuvien käyttö. Kuten olette ehkä huomanneet, en ole koskaan julkaissut esikoisestamme kasvokuvia. Joel näyttää jo aivan itseltään, ja olen halunnut suojella hänen yksityisyyttään. Olen tehnyt Leonin kanssa saman periaatepäätöksen nyt kun hän alkaa menettämään vauvan piirteitään, ja näyttää joka päivä enemmän pieneltä pojalta. Leonin 1-vuotis syntymäpäiväjuhlapostauksessa näette vielä hänen suloiset kasvonsa, ja varmasti hän vilahtelee vielä Insta-stooreissani. 


Haluan kiittää Vauva-lehteä näistä kuluneista kuukausista. Olen oppinut Vauva.fi:n blogiyhteisössä todella paljon bloggaamisesta, kaupallisten yhteistöiden läpinäkyvänä pitämisestä, ja erityisesti laadukkaan tekstin tuottamisesta. Jokainen Vauva.fi:n bloggaaja on opettanut minulle jotain uutta, ja heillä on aivan mielettömän hyviä blogeja, joita tulen seuraamaan jatkossakin. Kiitos myös lukijoilleni, toivottavasti pysytte mukanamme!


Kiitos ❤️
 

Seuraathan meitä jatkossakin Facebookissa, Instagramissa ja Vaikuttajamedialla
 

Seuraa 

Blogi on muuttanut https://sormetsuuhun.vaikuttajamedia.fi/ 

Tervetuloa seuraamaan kahden pienen pojan (09/15 & 11/17) arkea ja elämyksiä Helsingissä. Rakastamme (sormi)ruokaa, reissuja ja rentoa vauva-arkea. Luvassa koko perheen reseptejä, tarinoita pienistä pojista, ja asiaa kaikesta ihanan arkisesta 💗

Yhteistyöt: sormetsuuhun@gmail.com
Löydät meidät myös Instagramista ja Facebookista

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2018