Eilen oli eka päivä, kun tuntui, että olin oma itseni. Siis ei pahoinvointia, väsymystä ja niistä johtuvaa saamattomuutta. Nyt uskallankin kirjoittaa pienet, humoristiset, ohjeet (alku)raskaana olevan naisen puolisolle ;)

Älä lähde sooloilemaan. Juustonaksut eivät ole sama kuin cheeseballsit eikä hedelmäpommijogurttia tuoda litran tonkassa, jos oot nähnyt mun syövän vain pieniä söpöjä purkkeja! Maistuu ihan erille.

Älä hyvä ihminen lähde kauppaan ja oo tuomatta mulle jotain hyvää, vaikka sanoinkin etten tarvitse mitään. Haloo, mitä sä oikein mietit?! Ai että oon jollain laihiksella vai??

Älä edes ajattele seksiä!

Älä tee sitä virhettä, että katsot mua kieroon mun yhtäkkiä itkiessä Suomiloven joka jaksolle ja säälien nykyään The Ringin Samaraa.. Kokeile ite olla vuosia yksin kaivossa!

Älä kysy oonko mä hereillä, vaikka mä olisinkin pyörinyt kaksi tuntia etsien hyvää asentoa. Todennäköisesti mä olisin JUST ollu nukahtamassa!!

Älä edes ajattele seksiä! Mä kuulen sen!

Jos mä haluan toffee Kingiksen eikä sitä löydy sieltä kaupasta jossa parhaillaan oot: se ei oo mun ongelma. Vaihda kauppaa.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Henkilön Sarianna Salo (@shittyisthenewblack) jakama julkaisu

Kestä vielä hetki. Pian nää alkuraskauden olot hellittävät ja oon (ahdistavan) hempeilevä, (ärsyttävän) huolehtivainen ja (äärimmäisyyksiinkin menevän) järjestelmällinen lällypakkaus. Voit sit päättää kumman raskaana olevan avokin haluat mieluummin. Alkuraskauden aikana sentään pääsit aina silloin tällöin yksin Prismaan turvaan.

Onko teillä / teidän puolisoilla ollut mitään huvittavia raskaushimoja tai tunnepurkauksia?

Kommentit (12)

Iitalinta
1/12 | 

Eihän juustonaksuja ja cheeseballseja voi edes verrata keskenään! Aivan eri asia! 😅

Ku mä olin raskaana niin unohdin illalla huoneenlämpöön maksamakkaran. Aamulla ku tämän tajusin niin tuli hieman surku makkaran puolesta ja tietty siksi etten sitten saanut maksamakkaraleipää..😔😂

Luru
Liittynyt5.11.2015
2/12 | 

No siis esikoista kun odotin niin telkkarista tuli avara luonto missä oli joku apina perhe ja yks niistä poikasista jäi ihan yksin! Itkuhan siinä tuli eikä mies millään voinu ymmärtää kuinka paha mieli sille apinavauvalle tuli kun jäi ihan yksin haukan armoille.. :( :D

Tässä raskaudessa mies ei ois millään suostunu lähtee 40km päähän pizzahuttiin kun mun teki mieli nimenomaan pizzahutin pitsaa, yritti vielä ehdottaa kotipitsaa vaihtoehdoks... Onneks esikoinen oli juonessa mukana ja päästiin pitsalle :D

ShittySarianna
Liittynyt9.1.2018

onneks oli esikoinen apuna!! eihän tota nyt voi hyväksyä, että kotipitsaa olis saanu ku pizzahuttia haluaa, haloo?! :D voi raukka apina :'(

Vierailija
3/12 | 

Mä söin alku- ja keskiraskaudessa enimmillään 5 viiliä päivässä, ilman mitään ”mausteita”. Ja ehdottomasti kevytviiliä, muu ällöttävää! Ja viilipurkit piti pestä tulevaa päiväkotiprojektia varten. Mies kiikutti kiltisti viiliä kaupasta ja pesi purkkeja, vaikka yleensä inhoaa tollasten purnukoiden hilloamista nurkissa. Pisteet miehelle!
Anoppi sen sijaan oli ostanut ykkösviiliä, yäk! Aivan eri tuote kuin kevytviili 😉

Lorea
Liittynyt8.9.2017
4/12 | 

Mulla kans alkuraskaus menossa mut en ymmärtänyt näitä ollenkaan 🤔 ihan sairrraaan ärsyttävältä kuulostaa 😁

Laura A.
5/12 | 

Appelsiinimehua meni helposti pari litraa päivässä. Puolisoni sitten erään kerran (mielestäni turhan holhoavasti) huomautti, miten paljon siinä on sokeria. Vähän ehkä dramaattisesti kaadoin jääkaapista vajaan purkin sekä uuden AVAAMATTOMAN purkin keittiön lavuaarista alas. Tässä kohtaa puoliso riensi keskeyttämään touhuni ja seuraavat 10 minuuttia huutoitkin hänen olkaansa vasten.

ShittySarianna
Liittynyt9.1.2018

Voi eikä 😂 tää kuulostaa ihan mun läheisen tarinalle ku hän söi purjosipulia kaksin käsin raskaana ja laittoi sitä joka ruokaan. Hänen mies sitten asiasta huomatti nätisti, että vähän on kirpsakan makuista nii tuleva äiti alkoi itkeä ja sen koommin ei oo ruuista huomauteltu 😂

Blue_jane
Liittynyt26.11.2018
6/12 | 

Joo, tuntuu niin tutulle tämä. Vati menee nurin jos leipämerkki on väärää tai se jäätelö ei nyt tosiaan ollut sitä mitä mielessäsi olit kuvitellut syöväsi (puolisosi olisi pitänyt tämä lukea ajatuksia että mikä jäätelö sen pitää olla).

Kaikki itkettää; Muumit, vauvanvaatteet ja jopa se väärä jäätelö. Jos puolisosi ilmoittaa käyvänsä työkavereiden kanssa huurteisella, tarkoittaa se samaa kuin että häntä ei kiinnosta, tai hän on vähintään jäämässä asumaan sinne kaljalle, ihan minimissään suunnittelee eroa koska kotona asuu tätä nykyä turvonnut hirviö, jonka elämäntehtäväksi on muodostunut kaikesta valittaminen ja itkuun pillahtelu milloin mistäkin.

Draamaqueen tekee kaikesta hankalaa; en saa syödä tuota, enkä tuota, ei tee mieli sitä ei tätä, miksi keitit riisiä kun halusin tänään ranskalaisia (jälleen puolison pitäisi olla meedio)? Puoliso on nakitettu jo hakemaan sushit ja kuoharit synnärille, siinä missä puolisosi rukoilee että loput 6kk voisivat kulua vähän vielä nopeammin :D

Kieltämättä raskaus ja äidiksi kasvaminen on päässyt yllättämään itse kunkin :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogi just sopivan (epä)täydellisestä taaperon ja vauvan äidistä, perhe-elämästä ja parisuhteesta. 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö blogini kanssa? Ota yhteyttä minuun tai Sanoma Lifestylen mediamyyntiin

Kurkkaa myös meidän perheen backstagelle Instagramissa tai Facebookissa!

Sarianna Salo: sh1ttyisthenewblack@gmail.com

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018