Kaupallinen yhteistyö

Kaupallinen yhteistyö Ainun kanssa.

Pääsin vastikään käymään kylässä Ainun toimistolla Helsingin Herttoniemessä. Kyselin aiemmin instagramissani, mistä haluaisitte minun kysyvän ja jokainen laittamanne kysymys pyöri enemmän ja vähemmän vastuullisuuden ympärillä. Se sopi minulle vallan mainiosti, koska juuri tuo aihe minuakin kiinnosti eniten.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by S A R I A N N A S A L O (@shittyisthenewblack) on

Yritysten vastuullisuushan on nyt oikein hitti! Se, mitä se eri yrityksille tarkoittaa ja mitä konkreettisia tekoja tehdään, kuitenkin vaihtelee paljon! Ainulla ollaan tekemisissä vauvoille ja lapsille suunnattujen tuotteiden kanssa, joten odotin vastuullisuuden tuotteiden elinkaaressa olevan isossa roolissa. Ja niin se (onneksi!) olikin.

Ainu tekee säännöllisesti kuluttajatutkimuksia, joiden perusteella tuotteita uudistetaan.

Pääsin ihan hommiin asti!
Pääsin ihan hommiin asti!

Astuessani neuvotteluhuoneeseen sain nähdä uunituoreet ihonhoitosarjan tuotteet, joista oli "poistettu" tuoksu kokonaisuudessaan kuluttajilta saadun palautteen perusteella. Ainu tekee säännöllisesti kuluttajatutkimuksia, joiden perusteella tuotteita uudistetaan. Tämä tuoksun poistaminen oli nimenomaan perheiden toive. Toiveisiin voidaan reagoida, koska tuotekehitys ja laboratorio sijaitsevat Helsingissä ja tehdas Heinävedellä! Nämä uudistetut ihonhoitotuotteet (pesuneste, suojavoide ja pesuvaahto & shampoo) ovat myös biohajoavia ja vegaanisia. 

Tässä mä nimenomaan _lisään_ tuoksua suihkugeeliin :)
Tässä mä nimenomaan _lisään_ tuoksua suihkugeeliin :)

Hahaa, onnellinen laborantti! :D
Hahaa, onnellinen laborantti! :D

Mitä tulee konkreettisuuteen vastuullisuuden osalta, Bernerillä on tavoitteena saada kaikki pakkauksensa täysin kierrätettäviksi vuoteen 2025 mennessä. Lisäksi tulevina kahtena vuotena (2020-2022) Berner on yksi viidestä suomalaisesta perheyrityksestä, jotka tukevat Unicefin hanketta vähentää äiti- ja lapsikuolleisuutta Ruandassa

Ainu-pupu kaverina. Kuva: Jonna N. Photography
Ainu-pupu kaverina. Kuva: Jonna N. Photography

Käynnin jälkeen tuli sellainen olo, että Ainun tuotteita on turvallinen käyttää elämäni tärkeimpien ihmisten iholla. Koen myös arvokkaana, että minun ääntäni kuluttajana - mutta vielä tärkeämpänä eli äitinä - kuunnellaan. 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogi just sopivan (epä)täydellisestä taaperon ja vauvan äidistä, perhe-elämästä ja parisuhteesta. 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö blogini kanssa? Ota yhteyttä minuun tai Sanoma Lifestylen mediamyyntiin

Kurkkaa myös meidän perheen backstagelle Instagramissa tai Facebookissa!

Sarianna Salo: sh1ttyisthenewblack@gmail.com

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018