Seuraava osa kotiesittelyä saapuu täältä! Nyt vuorossa olisi kellarikerros, jossa on puolet makuuhuonetta ja puolet jonkinsortin saunaosastoa. Tämä kerros, kuten muutkin, on 40 neliötä.

Keskikerroksen esittelypostaukseen pääset tästä. 

Kellariin pääsee yllättävästi portaita pitkin. Oikealla näkyvän lasiseinän tilalla oli ennen remonttia umpiseinä, jonka mieheni purki tämän lasiratkaisun tieltä. Vähän ärsytti tämä valinta, koska arvasin, että lasin putsaus jää minun vastuulleni. Niinkuin se jäikin. Mutta kivalta näyttää! :D

Tuossa on jo pari aukkoa tehty ennen kun koko roska muuttui lasiseinäksi :D
Tuossa on jo pari aukkoa tehty ennen kun koko roska muuttui lasiseinäksi :D

Rappusista tullessa ja kääntyessä vasemmalle päästään kylpyhuoneeseen, joka on noin puolet kellarin pinta-alasta. Samaisesta huoneesta löytyy suihku, poreallas, sauna sekä WC-nurkkaus. Yhdellä seinällä on pitkä laatikosto tasoineen, jossa on yleensä pyykkikasoja ja hoitoalusta.

Saunan lauteet olivat alunperin vaaleat, mutta petsasimme ne tummiksi. Seison edelleen valintamme takana - tumma luo tunnelmaa! Varsinkin, kun saunassa on tuollainen tähtitaivas :) Saunan petsaus olikin ainut "remppa", mitä teimme kellarin suihkuhuoneessa!

Alla kellarikerroksen WC-nurkkaus, jossa on seinässä mun ottamista Bali-valokuvista teetetyt taulut. Ajatuksena oli alunperin tehdä tästä huoneesta oikein trooppinen kukkineen, oksineen ja kuvineen, mutta sisustusinto loppui bambusuihkuverhoon!

Rappusista oikealle käännyttäessä päästään kellarin makuuhuoneeseen, joka tällä hetkellä toimii vierashuoneena. Alla olevassa kuvassakin on sänky pedattuna tämän kuvanoton jälkeen saapuvia vieraita varten. Ikkunasta näkee terassimme.

Tässä huoneessa rempattiin ainoastaan takaseinä, jonne laitettiin tiiliseinätapetti. Mies sai myös työkseen tehdä kirjahyllyn, jonka suunnitteli itse. Minä vain hyväksyin!

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by S A R I A N N A S A L O (@shittyisthenewblack) on

Kellarin nojatuoli, pöytä, nurkkahylly ja nojatuolin ylläoleva valaisin ovat kaikki kirpparilta. Ikean lehtiteline ja ikkunan alla nojaava kenkälaatikko toimivat LP-levyjen säilytyspaikkoina. Suurin osa niistä on ostettu Englannissa asumisemme aikana eri vinyylikaupoista, joita Brightonissa ja Portsmouthissa riitti!

Oikealla näkyy isiukon työkomero! Sen perällä on seinään kiinnitettynä useampi tietokoneen näyttö, joiden alla työpöytä. Yhtä seinää pitkin menee kaksi hyllyä koko matkalta, jonne mieheni on järjestänyt krääsäänsä. Ette ikinä uskoisi, kuinka paljon kamaa pieneen luukkuun mahtuu! Ei voi kun hattua nostaa :D Tuolla hän viihtyy illat läpeensä, kun itse katson netflixiä kaksi kerrosta ylempänä!

Tässä kokoa kuvaava otos ilman miehen sisustuksia
Tässä kokoa kuvaava otos ilman miehen sisustuksia

Tältä näyttää meidän kellarimme, mitä piditte? Vielä kotiesittelyn osa 3/3 jäljellä, jossa vuorossa yläkerta makuuhuoneineen.

Alla asuntoesittelymme videona! Kellariin mennään videon kohdasta 2:30.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by S A R I A N N A S A L O (@shittyisthenewblack) on

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogi just sopivan (epä)täydellisestä taaperon ja vauvan äidistä, perhe-elämästä ja parisuhteesta. 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö blogini kanssa? Ota yhteyttä minuun tai Sanoma Lifestylen mediamyyntiin

Kurkkaa myös meidän perheen backstagelle Instagramissa tai Facebookissa!

Sarianna Salo: sh1ttyisthenewblack@gmail.com

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018