Kuten olette ehkä jo lukeneet Vauva siirtyy Helsingin Sanomien alle ja näin ollen blogien olemassa olo tällä alustalla lakkaa. Näin ollen Shitty is the new blackin on joutunut etsimään uuden kodin ja se löytyi pitkän harkinnan jälkeen omalta domainilta eli osoitteesta www.shittyisthenewblack.fi.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

🔸Shitty is the new black -blogin ja @vauvalehti tiet eroavat maaliskuuhun mennessä🔸 @vauvalehti ja @meidanperhelehti siirtyessä @helsinginsanomat jengiin blogien olemassa olo heidän allaan loppuu. Tämä siis tarkoittaa, että minun lempilapsi Shitty ei voi jatkaa enää heillä. Aloitin blogin elokuussa 2017, koska kaipasin kovasti vertaistukea (varsinkin keskoslapsen) äitiyteen ja traumaattisen synnytyksen läpikäymiseen. Vuosien kuluessa aihepiiristä karsiutui keskosuus ja hätäsektio pois, mutta rehellinen äitiyden ihmettely ei loppunut - päinvastoin! Blogia on luettu reilusti yli miljoona kertaa ja ihmeteltävää silti riittäisi varmasti vielä vuosiksi 🙈 . Blogi on antanut mulle niin paljon. Ilman sitä tätä ig-tiliäkään ei olisi. Mä vilpittömästi uskon, että ilman näitä some-kanaviani en olisi sellainen äiti, kun tänä päivänä olen. Lukijoiden ja teidän seuraajien kymmenien - jos ei satojen - tarinoiden ansiosta osaan nähdä äitiyden miljoonat harmaan sävyt. Tänä päivänä osaan olla herkkä, rohkea, ennakkoluuloton, toisten ratkaisuja kunnioittava, kannustava ja vanhemmuuden tunteiden kirjoa ymmärtävä äiti. Blogin ansiosta oon tutustunut huikeisiin ihmisiin, mm. @koti_iska88official @belthelka @isakuukaudet @elamaltakaikensainblogi @jyllanninsuomineito @susanna_mustajarvi ❤️ Kiitos myös te kaikki tuesta ja kannustuksesta ❣️Ja kiitos @anni_alatalo että bongasit minut! . Ja kiitos myös kaikki te siellä ruudun toisella puolella tsempeistä, viesteistä ja vain myötäelämisestä 💜 . #shittyisthenewblack 📷: @jonnanphotography

A post shared by SHITTY IS THE NEW BLACK (@sariannasitnb) on

Blogi ehti olla Vauvan alla noin kaksi vuotta eli lähes tulkoon koko elämänsä! On katkeran suloista siirtyä muualle: Vauvalla on ollut huikea jengi tukemassa sekä kollegoina, mutta toisaalta olen jo pitkään haaveillut Shittyn kasvavan omalla alustallaan, jonne saan myös podcastit samaan pakettiin. 

Sivut ovat vielä työn alla, mutta aukeavat viikon päästä eli 8.3.2020! 


Toivottavasti te lukijat löydätte tienne Shitty is the new blackin uuteen osoitteeseen! ❤️ ja jos ette, niin kiitos menneistä vuosista! 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogi just sopivan (epä)täydellisestä taaperon ja vauvan äidistä, perhe-elämästä ja parisuhteesta. 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö blogini kanssa? Ota yhteyttä minuun tai Sanoma Lifestylen mediamyyntiin

Kurkkaa myös meidän perheen backstagelle Instagramissa tai Facebookissa!

Sarianna Salo: sh1ttyisthenewblack@gmail.com

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018