Oon aina miettiny, että millaset ihmiset kuuntelee podcasteja?

Oon aina miettiny, että millaset ihmiset kuuntelee podcasteja? Eikö mieluummin kuuntelisi musiikkia kuin jonkun ventovieraan lässytyksiä milloin mistäkin? Vastaus tähän asiaan selkeni minulle, kun päiväkodista kotiutui kiukkuinen, nälkäinen ja väsynyt lapsi. Ruokaa ei tietenkään ollut valmiina kaapissa, joten tein sen, mitä jokainen huonoa omaatuntoa turhista asioista poteva äiti tekisi: annoin naksupussin käteen, laitoin muumit pyörimään ja tyynyyn huutamisen sijasta annoin podcasteille mahdollisuuden.

Juuri minunlaiset kuuntelee podeja: Vanhemmat, jotka haluavat aikuista seuraa lapsen kiukutessa ja ”pakopaikan” arjen kiukuista, että pysyy paketti kasassa.

Keksin vastauksen postauksen ensimmäiseen kysymykseen noin viiden sekunnin sisällä Antti Holman höpötyksen aloituksesta. Juuri minunlaiset kuuntelee podeja: Vanhemmat, jotka haluavat aikuista seuraa lapsen kiukutessa ja ”pakopaikan” arjen kiukuista, että pysyy paketti kasassa. Jonkun saman ikäisen keskustelukumppanin siihen viereen, kun valmistat ruokaa tai siivoat. Tuon ensimmäisen kuuntelemani podin aikana olin tehnyt ruuan ja siivonnut keskikerroksen – oikeastaan ihan huomaamattani! 20 minuutin ”omien juttujen” jälkeen sekä äiti että lapsi olivat täysin rauhoittuneita ja loppuilta meni varsin rauhallisten leikkien merkeissä.

Tästä syystä pistin pystyyn oman Shitty is the new black -podcastin!

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Henkilön S A R I A N N A S A L O (@shittyisthenewblack) jakama julkaisu

En ole yhtä hauska tai hyvännäköinen kuin Antti, mutta voin olla sellanen b-luokan höpöttäjä. Semmonen köyhän naisen/miehen/muusukupuolisen vertaistuellinen Holma. Jaksoissa aion puhua niistä aiheista, mistä blogissakin: äitiyden kasvukivuista, lapsiperhearjesta ja parisuhteesta (miehen luvalla :D) vahvasti huumorilla höystettynä. Joten tervetuloa hakemaan ja antamaan vertaistukea, koska sitä varmasti jokainen tarvitsee aika ajoin! Minä ainakin.

Podcastit löydät spotifystä Shitty is the new black -nimellä tai tästä.

Laita tsemppejä, aihe-ehdotuksia ja/tai kritiikkiä esimerkiksi instagramiin tai maililla osoitteeseen salosariannaa@gmail.com. Kuunteluiloa!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogi just sopivan (epä)täydellisestä taaperon ja vauvan äidistä, perhe-elämästä ja parisuhteesta. 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö blogini kanssa? Ota yhteyttä minuun tai Sanoma Lifestylen mediamyyntiin

Kurkkaa myös meidän perheen backstagelle Instagramissa tai Facebookissa!

Sarianna Salo: sh1ttyisthenewblack@gmail.com

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018