Joskus mun vauva on vähän ärsyttävä.

Saako noin sanoa? Taisin sanoa jo.

Alla esimerkkejä:

Miks kaiken pitää tapahtua aina heti? Mä vannon, että yleisin yksittäinen sana, jota hoen nykyään on "odota". Ja vielä tyylillä O-DO-TA.

Miks aamuisin pitää repiä mun hiuksia? Eikö riitä, että raskauden jälkeen multa tippui 90%:ia mun fledasta. Onneks muutettiin, koska todennäköisesti mun tippunut tukka tukki edellisen kämpän viemärin.

Miks pitää heräillä, pyöriä ja/tai häsätä koko yö nykyään? Jokainen yö herään useammin kääntämään vauvan takaisin selälleen kuin edellisenä. 

Siinä muutama syy.

Tai sitten nämä voi lukea myös näin:

Miks kaiken pitää tapahtua aina heti? --> Kaikki mun läheiset tietää, kuinka paljon minä vihaan odottamista. Se on yksi ärsyttävimmistä piirteistä, mitä on! Mun mielestä kaiken pitää aina tapahtua heti - miksi ei siis myös mun tyttären mielestä?

Miks aamuisin pitää repiä mun hiuksia? --> Kokeilepa itse maata tunti sängyssä tekemättä _mitään_, kun ei nukuta. Kattoako pitäisi vaan katsella? Mun pitäis olla ylpeä Kipsun mielikuvituksesta. Siitä, että hän keksii itselleen tekemistä, kun minä en jaksa vielä nousta.

Miks pitää heräillä, pyöriä ja/tai häsätä koko yö nykyään? --> 50%:ia vauvani geeneistä tulee hänen isältään, joka on  sytyttänyt koko kotiimme valot keskellä yötä, metsästänyt milloin mitäkin mielikuvituseläimiä, paketoinut minua lakanoihin ja lista jatkuu. Kaikki nämä unissaan. Onko siis todella ihme, että vauvakin on eläväinen nukkuessaan? 

Saanko sanoa itseäni ärsyttäväksi? Saan.

Kommentit (10)

Satu K.
2/10 | 

Haha, kyllä mun vauva ainakin on ajoittain ärsyttävä. ;) Varsinkin nyt, kun hän on heittäytynyt huonoksi nukkujaksi. Yöunet on rikkonaisia (joskus heräillään tunnin välein, eikä tietenkään suostu nukahtamaan ilman tissiä) ja päiväunet on kestoltaan 20-45 min. 

Mutta vaihe, vaihe, vaihe...toivottavasti. :D

Ja jottei kukaan lukija pahoita mieltään, on tämä kommentti huumorimielellä kirjoitettu. Kyllähän minä tiedän, ettei vauva kiusallaan huonosti nuku. :)

ShittySarianna
Liittynyt9.1.2018

Hahah se on kyllä todella ärsyttävää 😂 mutta niinku iteki sanoit niin ei raukka tahallaan oo ärsyttävä. Meillä on opittu kierimään niin jatkuvasti ollaan jossain jumissa 😂

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogi just sopivan (epä)täydellisestä taaperon ja vauvan äidistä, perhe-elämästä ja parisuhteesta. 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö blogini kanssa? Ota yhteyttä minuun tai Sanoma Lifestylen mediamyyntiin

Kurkkaa myös meidän perheen backstagelle Instagramissa tai Facebookissa!

Sarianna Salo: sh1ttyisthenewblack@gmail.com

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018

Instagram