Tsiisus. En edes muistanu näitä kaikkia ihme unia viime raskaudesta, mutta nyt kun joka yö on kunnon show käynnissä, niin muistui edellisetkin mieleen! Unet tuntuvat jotenkin paljon voimakkaammilta, todellisemmalta ja vaan – no siis oudoilta! :D Jotenkin tälläkin kertaa tuntuu olevan neljä pääteemaa unissa. Alla kerron lisää näistä sekopäisistä uniteemoista:

Painajaiset kielletyistä ruoka-aineista tai päihteistä

Esikoistakin odottaessa näin jatkuvasti unia, että olin vetänyt hirveet soosit, polttanu askitolkulla röökiä ja käyttänyt huulet pullolla nuuskaa!

Tää tuntuu olevan mulla yleisin. Esikoistakin odottaessa näin jatkuvasti unia, että olin vetänyt hirveet soosit, polttanu askitolkulla röökiä ja käyttänyt huulet pullolla nuuskaa! Alkoholia oon juonu viimeisen kolmen vuoden aikana ehkä seitsemän kertaa ja toista noista nikotiinituotteista en ole koskaan oksentamatta edes maistanut! Näen myös usein unta, jossa syön esimerkiksi graavilohta (yök, en tykkää ei-raskaanakaan!) tai jotain auringossa tunteja seissyttä, PASTÖROIMATONTA juustoa!

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Henkilön S A R I A N N A S A L O (@shittyisthenewblack) jakama julkaisu

Läheisenmenettämisunet

Tällaisia muistan nähneeni joskus 10-vuotiaana useinkin. Näen siis unta, että joku läheiseni kuolee ja suren häntä vuolaasti. Uni tuntui nuorempana erittäin todelliselta, mutta aikuisiällä opin jopa kyseenalaistamaan sen aitoutta jo unen aikana… siis raskauksiin asti. Nyt menettäminen unessa tuntuu ihan yhtä todelliselta kuin 20 vuotta sittenkin ja herään usein ahdistuneena ja kyyneleet poskillani. Huhtikuun alussa tosin tämä menetys tapahtui ihan oikeastikin.

Ruokahimotusunet

Muistan, kun joskus junnuna näin aina bailuillan päätteeksi unia, joissa uin Jaffassa. Aamulla, kun heräsin, en voinut ajatella mitään muuta kuin sitä appelsiinijaffaa. Nyt olen nähnyt unia, joissa lappaan ihanan makuisia karkkeja kouratolkulla kurkusta alas… ja aamulla kun herään, tilaan laatikollisen mässyä karkkinikkiksissäni. Karkkien lisäksi näen himotusunia pitsoista! Ai että, oikein kilotolkulla juustoa päällä ja rasva vaan valuu reunojen yli!

Seksiunet

On hämmentävää herätä tuosta sensuellista Moulin Rouge -tunnelmasta lapsen itkuun tai etovaan oloon, koska unessa näkyi avokado!

Viimeisenä, mutta ei suinkaan vähäisimpänä, on seksiunet! Jostain syystä molemmissa alkuraskauksissani, olen nähnyt kamalasti eroottisia unia. Niissä ei varsinaisesti näy koskaan ketään (tuttuja eikä tuntemattomia), mutta tunnelma on jotenkin todella erotiikalla kyllästetty. On hämmentävää herätä tuosta sensuellista Moulin Rouge -tunnelmasta lapsen itkuun tai etovaan oloon, koska unessa näkyi avokado (joka siis tässä raskaudessa on ällöttänyt mua niskavilloja myöten!).

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Henkilön S A R I A N N A S A L O (@shittyisthenewblack) jakama julkaisu

Onko muiden unet muuttuneet todentuntuisemmiksi raskauden myötä?

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogi just sopivan (epä)täydellisestä taaperon ja vauvan äidistä, perhe-elämästä ja parisuhteesta. 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö blogini kanssa? Ota yhteyttä minuun tai Sanoma Lifestylen mediamyyntiin

Kurkkaa myös meidän perheen backstagelle Instagramissa tai Facebookissa!

Sarianna Salo: sh1ttyisthenewblack@gmail.com

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018