Englanti-arjessa on paljon kaikkea huippua, vaikka parin postauksen verran on ihmeteltävää löytynytkin. Vaikka sohvalla istuessa jakaus vaihtaa puolta kun ikkunoista vetää niin kovaa, on hyviä puolia silti enemmän. Alla muutamia<3

Arkkitehtuuri - ihan ylivoimainen ykkönen! Niin kauniita, mielenkiintoisia ja yksityiskohtaisia taloja, katuja ja puistoja. Ja ihanan värikkäitä! Eikö oo outoa, että se mitä piirteitä meidän uudessa kämpässä oudoksuin - ihastelen täällä? Meidän talo on myös pastellisävyinen, vanha eikä mikään ihan tyypillinen malliltaan. 

Musa-tv ja tv-tarjonta kokonaisuudessaan!!! - ei vitsi oon niin onnellinen edelleen tästä. Musiikki-tv-kanava, josta tulee musiikkia!? Juuri kun luulin, ettei elämä voi paremmaks muuttua niin alkoi siskoni on noita -maraton. Ai että, elämä hymyilee.

Säät - täällä on täydellinen ilmasto tälläselle länsirannikon helm.. kivikokkareelle. Arska paistaa, lämmin mutta ei liian ja ettei tulis koti-ikävä nii tulee niin h*lvetisti :D

Vauvan ruuat - Vaikka Kipsu onkin eri mieltä tästä, niin sosevalikoimat on kyl huikeat! Kipsua vaa ärsyttää, ku se on jo nii iso tyttö, että joutuu syömään klönttisempää mössöä. 

Pyykkiteline - ihanasti innovoitu pyykkiteline, jossa tila ripustaa nousee ylöspäin eikä sivuille. Suomen pyykkitelineet vie pirusti tilaa, mutta tollanen torni mahtuu yhdelle neliölle!

Ihmiset - ihanaa, kun ihmiset on niin ystävällisiä. Small talkia onneksi on tullut nyt yhdeksän kuukautta harjoiteltua, niin enää ei tämäkään suomityttö mee aivan jäihin, jos joku alkaa jutella. Ravintoloissa lähestulkoon jokainen nousee apuun, jos oon menossa sinne vaunuilla ja tarjoilijat jaksaa aina huomoida lapsetkin.

(Radio)musiikki - Radio luukuttaa yhtä paljo Queenia ku Suomessa JVG:tä. Kelpaa! Ylipäätään musatyyli täällä uppoaa meikäläiseen!

Tämmönen vanha torppa, johon on pistetty parturi pystyyn!
Tämmönen vanha torppa, johon on pistetty parturi pystyyn!

Siivousvälineet - ei vitsi, imuri rullaa joka suuntaan ja toi lattiamoppi on aivan mahtava! IG:ssä sitä jo videoinkin, mutta siis varressa on nappi joka tuuttaa puhdistusainetta mopin eteen ja siitä vaan sitte hinkuttamaan. Pakko saada Suomeenki tollane!!

Kaiken voi tilata. Tää oli jo aiemmassa postauksessa, mutta se on ihan parasta! Amazon ja ocado ovat kovassa käytössä ;)

Sanoinko jo arkkitehtuuri? Ihan perus-Pertillä voi olla jumalaton ovi tai sitten miljoonatalossa niin pieni, että tämä tyttö jäis persiistään kiinni. Hauska yhtälö, jos ja kun täällä on paljon ylipainoa, mutta ovet on usein tosi pieniä. Kuinka täällä ei oo edennyt jo epidemiaksi ihmiset, jotka on juuttuneet oven karmeihin kiinni?

Kommentit (16)

Annika79
2/16 | 

Siskoni on noita. :) Seurasin sitä aivan innoissani kun se tuli meillä telkusta. Mutta en olisi kehdannut kenellekään tunnustaa, että seurasin. :D On sarjoja, joita voi sanoa julkisesti seuraavansa. Ja sitten on sellaisia, joita ei kerrota. :D

Nää on niin ihania luettavia. Kauanko ootte vielä siellä?

Annika79

Tuli muuten mieleen että onko teillä kerttikset käytössä siellä? Ei varmaan muuttokuormaan mahtunut kestot. :)

ShittySarianna
Liittynyt9.1.2018

hahaa, toi sarja tuntuu olevan niin monille sellainen salarakas, että uskallan siitä tykkäämisen jo julkisesti myöntää ;) 

oli tarkoitus ottaa muutama kestovaippa mukaan, mutta unohtui! harmittaa kyllä, kun vauvan pylly kyllä kestää paremmin kestoja tai sitten muumeja, joita täältä ei saa :/

Annika79

Oltiin viikko mun vanhempien luona. Vauvalle oli mukana riittävästi kestoja, mutta isoveljelle oli vaan muutama. Laitoin aamulla aina keston ja päikkäreille kerttis. Jokainen kesto on tosiaan edes yksi kerttis vähemmän, vaikka se tuntuukin niin mitättömältä. :)

ShittySarianna
Liittynyt9.1.2018

Niin on! :) Oon yrittänyt täällä kirppareilta niitä kattella, mutta arvaa onko täällä niitä? :D about maailman epäekologisimmassa maassa ;)

Elli Leppiniemi
3/16 | 

Oi miten hauska postaus! Tästä tuli niin ikävä Englantiin ja varsinkin Southamptoniin, kun sieltä vasta kuukausi sitten muutin vaihdon jälkeen pois. Nuo värikkäät ja pastelliset talot oli munkin lemppareita, ja mäkin tykkään tosi paljon englantilaisesta arkkitehtuurista vaikkei se ehkä olekaan sieltä moderneimmasta päästä. Se on silti jotenkin älyttömän symppistä ja tyylikästä, tykkään! :D

Rusinapulla
6/16 | 

Musta taas noi pyykkitelineet on arsyttavia, olin ihan onnessani kun loysin Lidlista "suomalaisen" telineen. :D

Telkkarissa pyorii samat sarjojen uusinnat tuhannetta kertaa, Frendit ja Big Bang Theory on niin nahty, etta osaan ne jo ulkoa. :D Vaikka tv-kanavia on joku miljoona, niin valilla ei silti meinaa loytaa mitaan katsottavaa.

Erivarisiksi maalatut talot on ihania ja tekee kaduista ihanan nakoisia, ei mitaan jaykkia saantoja niinkuin Suomessa, vaan saat maalata talosi minkavariseksi haluat. ♡

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogi just sopivan (epä)täydellisestä taaperon ja vauvan äidistä, perhe-elämästä ja parisuhteesta. 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö blogini kanssa? Ota yhteyttä minuun tai Sanoma Lifestylen mediamyyntiin

Kurkkaa myös meidän perheen backstagelle Instagramissa tai Facebookissa!

Sarianna Salo: sh1ttyisthenewblack@gmail.com

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018

Instagram