Kirjoitin aiemmin peloista ja siitä, miten aion yrittää pitää sitä kurissa. Arvasin, että ei se tulisi olemaan niin helppoa, vaikka kuinka kirjoittaisikin keinoja ylös. Nyt mennään raskausviikkoa 32 ja painajaiset ovat astuneet kuvioihin. Alitajunta onkin nähtävästi hankalampi käsiteltävä. Tästä parin viikon päästä esikoisemme jo syntyisi

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by S A R I A N N A S A L O (@shittyisthenewblack) on

Painajaiset ovat olleet mielestäni todella "kaukaa haettuja" eikä unissa esiintyvät tilanteet ole käyneet edes mielessä valveilla yhtä lukuunottamatta. Siis sitä lukuunottamatta, että joka kerta vessassa käydessäni tarkastan, ettei paperissa vaan ole verihyytymiä, kuten viime raskauden 33+5 viikoilla

Tällä kertaa hoitaja sanoo, että mulle on tehty rutiinileikkaus eikä mitään keisarileikkausta. Kuvittelin koko raskauteni.

Ahdistavin unista on se, jossa maha vauvoineen on vain kadonnut. Herään siis yksin heräämöstä (kuten viimeksi) ja maha on vain taas hävinnyt (kuten viimeksi). Tällä kertaa hoitaja ei sanokaan, että lapsi on toipumassa keskolassa. Tällä kertaa hoitaja sanoo, että mulle on tehty rutiinileikkaus eikä mitään keisarileikkausta. Sektioita tehdään raskaana oleville ja minä en ole ollut raskaana. Kuvittelin koko raskauteni. Kun herään tuosta unesta, pystyn ihan oikeasti tuntemaan hätäsektioarven kohdalla kipua. Tuskin oikeasti sattuu, mutta uni on niin voimakas ja pelko niin läsnä, että tunnen fyysistä kipua arven kohdalla.

Kuva: Tiia Kurula
Kuva: Tiia Kurula

Uskon, että nämä unet eivät tästä ainakaan helpotu viime synnytysviikkoja kohti mennessä. Raskausviikot 33+5 osuu nyt 25.7 torstaille. Se ahdistaa jo etukäteen. Mieli on mielenkiintoinen kapistus, juuri päivittelin instagramiin hypnosynnytysvalmennuksen jälkeen, kuinka tunnen oloni itsevarmaksi. Kai alitajuntani kuuli ja päätti ottaa luulot pois. Tässä sitä nyt sitten ollaan: miettimässä, miten saisin uneni kuriin. Ei varmaan mikään ihan helppo juttu?

Psst! Täysin aiheeseen liittymätön, uusi Shitty podcast -jakso julkaistu! Aiheena Ikea-kamat ja miten pesänrakennusvietti sopii siihen? Ainakin ajatukset ovat olleet muualla öisin, kun näen uniakin ruuveista ja muttereista. Harmi vaan, että tulee aika kalliiksi, jos joka kerta tilaa ikeasta, kun näkee painajaisia!

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogi just sopivan (epä)täydellisestä taaperon ja vauvan äidistä, perhe-elämästä ja parisuhteesta. 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö blogini kanssa? Ota yhteyttä minuun tai Sanoma Lifestylen mediamyyntiin

Kurkkaa myös meidän perheen backstagelle Instagramissa tai Facebookissa!

Sarianna Salo: sh1ttyisthenewblack@gmail.com

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018