Tänä vuonna oon tehnyt jotain poikkeuksellista! Olen ollut ajoissa joululahjojen ostossa. Okei, tarkennus: Joululahjojen ostossa lapselleni. Muiden lahjat on edelleen ajatuksen tasolla... Ajattelin jakaa teille viisi vinkkiä, jotka saattaa helpottaa joululahjastressiä… vaikka tiedän, että jo tämän postauksen otsikko silmienne alla lisää sitä..!

Käytä hyväksi FB-kirppareita!

Huomasin jokin aika sitten, että meidän tyttö etsi joka kerta kerhoissa samat Fisher & Pricen Little Peoplet ja alkoi leikkiä itekseen niillä. Ostin testilelun kotiin ja sama toistui. Samalta istumalta lisäsin alueemme fb-kirpparille Ostetaan-ilmoituksen noista leluista ja sainkin nopeasti vastauksia. Nyt piilossa on merirosvolaivaa, maatilaa ja lentokonetta ukkeleineen. Kaikki yhteensä alle 50 eurolla!

Little people -sarjan linna!
Little people -sarjan linna!

Kirjaa ylös hankintoja pitkin syksyä (tai vuotta?!)

Tämän kikan kerroinkin jo Vauva-lehden juttuun, mutta mainitaan se vielä uudelleen 😉 Eli kirjoita ylös tuotteita, jotka voivat odottaa jouluun asti. Meillä hyvä esimerkki on turvaistuin: Omaan autoon se oli saatava heti, mutta kakkosturvaistuin isovanhempien autoon voi odottaa.

Musta tuntuu, että meidänkin lasta (laskutaidon puutumisesta huolimatta) kiinnostaa paketit ja niiden narut enemmän kuin sisältö.

"Ota sä tää pahvirulla, niin mä saan leikkiä näillä ukoilla rauhassa"
"Ota sä tää pahvirulla, niin mä saan leikkiä näillä ukoilla rauhassa"

Pakkaa lelut useampaan pakettiin!

Kiinnostaako teidän taaperoa määrä vai laatu? Muistan itse lapsuudesta, kun laskettiin veljen kanssa pakettien määrä – kummalla oli enemmän? Musta tuntuu, että meidänkin lasta (laskutaidon puutumisesta huolimatta) kiinnostaa paketit ja niiden narut enemmän kuin sisältö. Siispä suunnittelin laittavani omiin paketteihin yllä mainittuja Fisher & Pricen ukkeleita ja paljon kiharrettua narua!

Ketäänhän ei kiinnosta, jos minä piirrän kortin, mutta lapsen sormista väsätty taideteos onkin jo arvostetumpi tuotos!

Taaperon ja äidin valitsemat risut koristamassa olkkaria
Taaperon ja äidin valitsemat risut koristamassa olkkaria

Tee itse

Ketäänhän ei kiinnosta, jos minä piirrän kortin, mutta lapsen sormista väsätty taideteos onkin jo arvostetumpi tuotos! Miltä kuulostaa sormivärein tehty abstrakti taide kehystettynä tai lapsen kädenjälki piirrettynä dinosaurukseksi? Entä herkkukori, jossa muun muassa yhdessä tehtyjä pipareita taaperon koristelemana?

Meidän taideteoksia syksyn väreissä
Meidän taideteoksia syksyn väreissä

Ole ajoissa asialla ja hyödynnä Black Friday (23.11)

Vaikka tää koko postaus otsikoineen saakin pienen hien pintaan, vannon, että ajoissa olemista kiittää lopuksi! Sekä hermot että kukkaro. Olen nimittäin kokeillut myös sitä 23.12 kaupoissa juoksemista ja siitä sain palkaksi turhaa (ylihinnoiteltua) krääsää paketteihin ja hikivanan selkään. Jos olet ajoissa asialla, voit hyödyntää Black Fridayn tarpeellisiin ja edullisiin hankintoihin. Krääsää on turha ostaa halvallakaan eli sitä en suosittele Black Fridayn varjollakaan. 😊

viime vuoden black friday hankinta
viime vuoden black friday hankinta

Ootteko te tehneet jo joululahjahankintoja?

Jouluaskartelupaskarteluja pääset seuraamaan meidän instagramista!

Kommentit (1)

Satu K.
1/1 | 

Vika kuva on ihan paras! :'D Mutta siis, olen aloittanut jo joululahjojen hankinnat. Jotenki tuntuu, että pakko, koska opiskelu + pikkutaapero on yhdistelmä, jossa ylimääräistä aikaa ei tunnu juuri jäävän. :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogi just sopivan (epä)täydellisestä taaperon ja vauvan äidistä, perhe-elämästä ja parisuhteesta. 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö blogini kanssa? Ota yhteyttä minuun tai Sanoma Lifestylen mediamyyntiin

Kurkkaa myös meidän perheen backstagelle Instagramissa tai Facebookissa!

Sarianna Salo: sh1ttyisthenewblack@gmail.com

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018