Tajusin Koti-iskä88:n synttäripostauksesta, että munkin blogi täytti vuoden ja multa meni koko homma aivan ohi. No, parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Tosin sen sijaan, että kertoisin sen kummempia blogista, kerron jotain teistä – blogin ihanista lukijoista 💜

Olisi pitänyt tajuta, että samoin kuin blogini ja vauvani, myös teidän vauvat olivat taas vanhempia ja päikkäriaika muuttui.

Tiedän, että seassanne on paljon samanikäisen lapsen (kuin Kipsu) äitejä. Arvatkaa mistä tiedän sen? Näen google analyticsistä kuinka me olemme äiteinä vuoden vanhempia ja näin ollen lapsemme myös. Lapseni noin 4-5 ensimmäisen elinkuukauden aikana tilastoissani näkyi piikki yön pikkutunneilla klo 03-04 paikkeilla. Kuinka moni imetti silloin ja yritti pitää itsensä hereillä sen ajan sometuksen avulla? Minä ainakin tein juuri tuota. Paras postausaika oli ensimmäiset 9 kuukautta noin klo 10 aikaan. Se oli myös paras aika minulle, koska vauvani nukkui päikkäreitä 99%:n varmuudella noihin aikoihin. Jossain vaiheessa kello 10 piikki katosi ja tuosta julkaisuajasta tuli ihan huono. Olisi pitänyt tajuta, että samoin kuin blogini ja vauvani, myös teidän vauvat olivat taas vanhempia ja päikkäriaika muuttui. Nykyään julkaisen klo 20 jälkeen, koska silloin sekä minun, että ison osan teistä, lapset nukkuvat.

Tiedän myös, että joukossa on siivu lapsettomia ja ex-lapsettomia. Mistä tiedän sen? Koska lapsettomuutta käsittelevät postaukset ovat lähestulkoon aina eniten luettuja ja saan niiden jälkeen eniten viestejä eri kanavista. Toivon, että nuo postaukset tuovat lukijoille lohtua, tukea ja ymmärrystä.

Olen havainnut, että myös miehet ovat eksyneet blogiini. Sen tiedän siitä, että te laitatte instagramissa directiä tai kommentoitte jotain tekstiäni livenä. Siksi olenkin erityisen kiitollinen miehelleni, joka on kirjoittanut blogiini kolme tekstiä vertaistukena kaikille isille (ja toki myös heidän puolisoille).

Olen ymmärtänyt, että tekstejäni lukee myös isovanhemmat ja isoisovanhemmat. Se on aivan mahtavaa! Tämän faktan tiedän siksi, että mummani on suurin fanini! Okei ja myös siksi, että yksi mammakaverini kertoi, kuinka hänen mummansa oli lainannut jotain lausetta tekstistäni sana tarkasti ja kikattanut päälle. IHANAA! Terveisiä, jos tunnistat itsesi! 💜

"Syy miksi blogini perustin oli epätoivoinen vertaistuen etsiminen. Mutta syy, miksi blogi edelleen porskuttaa on se, että  jäin koukkuun myös tuen antamiseen."


Joukossa on myös tuttuja ja tutun tuttuja, yhden tai useamman lapsen äitejä ja ihmisiä ympäri Suomea, (yllättäen) sektiolla synnyttäneitä äitejä ja keskosten vanhempia. Kuukauden aikana yli 10 000 ihmistä käy tekstejäni lukemassa, joten joukkoon mahtuu vaikka ja ketä. Ja kaikista olen yhtä kiitollinen! Kiitos teille kaikille uusille ja vanhoille lukijoille, jotka roikutte mukana. Luen jokaisen kommentin ajatuksella ja kommentoin takaisin kaikkiin. Ette uskoisi, kuinka monen teidän nickin osaisin kertoa näkemällä ig-kuvanne! Blogi ei olisi mitään ilman lukijoita ja tätä ihanaa vertaistukea, jota teiltä saan. Yksi ystäväni kysyi minulta vähän aikaa sitten, että eikö sitä vertaistukea ole jo saatu tarpeeksi blogin avulla. Vastasin, että "Syy miksi blogini perustin oli epätoivoinen vertaistuen etsiminen. Mutta syy, miksi blogi edelleen porskuttaa on se, että  jäin koukkuun myös tuen antamiseen". Tässä sitä siis edelleen kirjoitellaan.

(lapsiperheelle tuttuun tyyliin hieman myöhässä)

Hyvää synttäriä Shitty is the new black -blogini! :)

Kommentit (3)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogi just sopivan (epä)täydellisestä taaperon ja vauvan äidistä, perhe-elämästä ja parisuhteesta. 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö blogini kanssa? Ota yhteyttä minuun tai Sanoma Lifestylen mediamyyntiin

Kurkkaa myös meidän perheen backstagelle Instagramissa tai Facebookissa!

Sarianna Salo: sh1ttyisthenewblack@gmail.com

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018