Tässä meidän uudessa kodissa on paljon hyviä puolia, mutta yksi iso on se, että päivien äksöni tapahtuu keskikerroksessa. Siitä löytyy eteinen, keittiö ja olohuone, jotka ovat kaikki yhtenäistä tilaa (kiitos avomieheni!). Näin ollen, kunhan keskikerros pysyy siistinä, kehtaa kutsua vieraita. Yläkerta ja kellari voivat olla vähän sinnepäin. Tai ei sinnepäinkään.

 

 

Kahdeksankuiseni kun ei ollutkaan vielä valmis pöntöllä silloin, kun äiti häntä nosti lavuaarin alle.

 

Pidin vauvatreffit, jonne osallistui 5 äitiä lapsineen. Hyvin mahduttiin keskikerrokseen eikä kukaan saanut tietää, että yläkerrassa oli shitshow käynnissä juuri ennen, kun ensimmäinen äiti ja muksu saapuivat. Kahdeksankuiseni kun ei ollutkaan vielä valmis pöntöllä silloin, kun äiti häntä nosti lavuaarin alle. Matkalla välillä pönttö-lavuaari Kipsu ehti vääntää vielä yhden keon köntsää, joka plätsähti maahan. Siinä se makasi, uuden kotini vessan lattialaatalla. Vauva perse paljaana sylissäni yritin pyyhkiä kekoa paperiin samalla, kun jännitin saanko goldenshowerin. No ei perhana, köntsä oli ku elohopeaa – liukui edellä ja maalasi ennestään ruskeaa laattaa ruskeammaksi. Tuli mieleen Southparkin Mr. Hankey. Sain siinä sählätessäni oman sormenkin sotkettua paskaan ja ehdin lopettaa yökkimisen juuri, kun avasin ulko-oven.

 

 

Kukaan ei saanut tietää sitäkään, että kellarin makkari on kun ydinpommin jäljiltä. Sinne rakennetaan kirjahyllyä ja sitä helkkarin puupurua on joka paikka täynnä. Kukaan ei nähnyt myöskään pesuhuoneen pyykkivuoria (mitä ihmettä pitää pakata kolmen kuukauden reissulle?! KAIKKI?!) eikä Kipsun huoneeseen unohtunutta avonaista vaippaa, joka oli maannut siellä aamusta asti. Sängyn ehdin pedata, mutta päiväpeiton alta löytyy noin seitsemän tuttia, pari rättiä, kosteuspyyhepaketti ja kaksi puklulta haisevaa yökkäriä. Niitäkään ei kukaan nähnyt.

 

 

Joo, tää kämppä on täydellinen meille.

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogi just sopivan (epä)täydellisestä taaperon ja vauvan äidistä, perhe-elämästä ja parisuhteesta. 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö blogini kanssa? Ota yhteyttä minuun tai Sanoma Lifestylen mediamyyntiin

Kurkkaa myös meidän perheen backstagelle Instagramissa tai Facebookissa!

Sarianna Salo: sh1ttyisthenewblack@gmail.com

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018

Instagram