Viimeinen kotiesittelypostaus on täällä! Aiemmat löytyy kotiesittely -tägin alta. Ensimmäisessä osassa kurkattiin keskikerros ja toisessa osassa mentiin kellariin häpeämään. Nyt vuorossa viimeinen kerros eli yläkerta, josta löytyy kaksi makuuhuonetta, WC ja aula. 

Yläkertaan kiipiessä ja vasemmalle kääntyessä, päästään meidän makuuhuoneeseen. Tämä vie yhtä ison siivun kerroksesta kuin keskikerroksen olkkari eli noin puolet 40 neliöstä.

Yksi kriteerini asunnolle oli vaatehuone ja vaikka en sitä saanutkaan, niin verhoilla erotettu vaateseinämä(:D) ajaa kivasti samaa asiaa. Projekti eteni siten, että minä piirsin A4:lle, mihin ja millaisia naulakoita haluan ja mies toteutti.

Mustat tötteröt, joista roikkuu henkareita, ovat Wishiltä ja samoin hieman huonosti (lampun alla) näkyvät putket. Putkista roikkuu S-koukkuja, joihin on ripustettu housuja ja mekkoja. Kuvienottohetkellä seinämä oli täynnä minun raskausvaatteita, mutta nyt henkareista roikkuu taas "normaaleja vaatteita"!

Alla olevasta kuvasta näkee vasemmalla puolella tämän makkarin komeron, jossa on vielä lisätilaa vaatteille. Verhotanko on kiinni molemmista päädyistä seinässä ja sen keskellä menee kattoon siimaa, jotta tangolla olisi lisätukea. Nämäkin verhot tilasin wishiltä, koska en löytänyt muualta näin kevyitä! Niitä kun piti olla se kahdeksan kappaletta...

Komeron vierestä nousi portaat aikuisenkin mentävään koloon, mutta tällä hetkellä se toimii lähinnä tavaran säilytystilana. Alla oleva tapetti vaihdettiin uuteen ja muut seinät maalattiin. Myös ikkunoiden karmit saivat uuden värin.

Nuo verhojen takana olevat valoverhot olivat muuten aluksi kylmää sävyä, mutta en voinut elää niiden kanssa, joten ne vaihtui lämpimämpään sävyyn!

Toinen makuuhuone toimii tällä hetkellä tyttären huoneena, mutta pikkuhiljaa sinne pääsee pikkuvelikin asukkaaksi. Täällä tapetoitiin yksi seinä muumitapetilla ja loput maalattiin.

Ikkunan vieressä näkyy komeron ovi ja siellä säilytetään isosiskon vaatteita ja joitain leluja. Alla kuva ex-ikkunakarmeista, jotka täälläkin maalattiin valkoisiksi. 

Huoneen leikkinurkkaus muuttui hetki sitten juniorsängyn myötä nukkumapaikaksi, jossa on nukuttu vaihtelevalla menestyksellä!

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by S A R I A N N A S A L O (@shittyisthenewblack) on

Oikealla näkyy sermi, jolla ajattelin hieman rajata valoa imetyshetkien ja tyttären unien välillä. 

Pikkuveli pääsee jossain vaiheessa tähän pinnikseen ja tämän imetyspisteen tein vasta. Seinällä roikkuu taaperon kummien taideteos, jonka hän sai nimiäislahjaksi!

Tällainen on meidän yläkerta! Ja meidän koti! Ig-tv-videon aiheesta voit katsoa alta. Yläkerran esittely alkaa kohdasta 5:50.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Henkilön S A R I A N N A S A L O (@shittyisthenewblack) jakama julkaisu

Mitä piditte yläkerrastamme? :)

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogi just sopivan (epä)täydellisestä taaperon ja vauvan äidistä, perhe-elämästä ja parisuhteesta. 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö blogini kanssa? Ota yhteyttä minuun tai Sanoma Lifestylen mediamyyntiin

Kurkkaa myös meidän perheen backstagelle Instagramissa tai Facebookissa!

Sarianna Salo: sh1ttyisthenewblack@gmail.com

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018