Keskikerrosesittelyn jälkeen sain instagramiini otsikossakin näkyvän kysymyksen: Missä te oikein säilytätte leluja? Tekstissä (ja ig-tv-videolla) mainitsin, että olemme 90%:ia päivien valveillaoloajasta keskikerroksessa, niin pakkohan siellä on lelutkin olla. Ja niin onkin!

Alla meidän (lue: minun) säilytysratkaisumme:

Eteisestä olohuoneeseen tultaessa on vasta Ikeasta tilattu Stuva-laatikosto, jonne mahtuu isommat lelut kuten Little People -sarjan linnaa ja maataloa ja isompia autoja. 

Television alla meillä on miehen (myös ikean osista) tekemä, seinään kiinnitetty, laatikosto, jossa säilytämme vähän milloin mitäkin. Tällä hetkellä siellä on jotain lautapelejä ja pikku-ukkoja.

Pikku-ukkoja löytyy myös Jollyroomista tilatun pienen pöydän kahdesta pienemmästä laatikosta ja isompaan pöytäsarjan laatikkoon on päätynyt palapelit.

Nurkan Ikean Kallax -hylly laatikoineen piilottelee Duploja, vesivärejä ja kyniä sekä kirjoja. 

Kirjoille on varattu pari alinta laatikkoa, niin taapero yltää ne ottamaan itsekin. Ja niitähän kyllä sitten rassataan päivästä toiseen!

Duploja meillä on vielä suht vähän, joten vielä ne mahtuvat helposti yhteen tällaiseen laatikkoon. Tulevaisuudessa pitää ehkä keksiä jotain muuta?

Viimeisenä - mutta ei vähäisimpänä - minun serkuilta peritty Brion junarata oheistuotteineen. Se on turvassa rahin sisällä, josta se on helppo ottaa leikkeihin mukaan.

Uuden sohvamme sisältä paljastui myös pieni säilytystila, jonne mahtui kivasti kaikki pehmolelut, jotka tähän asti ovat pyörineet milloin missäkin! Lisäksi yläkerrassa, lasten huoneessa, on joitakin leluja komerossa. Yritän vähän vaihdella aina näitä keskenään, koska hetken piilossa olleet lelut tuntuvatkin yhtäkkiä ihan uusille! 

Miltä näyttää? Olisiko lisävinkkejä lelujen säilytystiloja ajatellen? Uskon, että leikkikalujen määrä ei tästä ainakaan vähene!

Alla ig-tv koko kotiesittelystämme!

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by S A R I A N N A S A L O (@shittyisthenewblack) on

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogi just sopivan (epä)täydellisestä taaperon ja vauvan äidistä, perhe-elämästä ja parisuhteesta. 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö blogini kanssa? Ota yhteyttä minuun tai Sanoma Lifestylen mediamyyntiin

Kurkkaa myös meidän perheen backstagelle Instagramissa tai Facebookissa!

Sarianna Salo: sh1ttyisthenewblack@gmail.com

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018