Jippii, lapsimessut ovat täällä!

Enpä olis kyllä pari vuotta sitten uskonut, että tuun olemaan aivan liekeissä lapsimessujen ansiosta 😂 voisi sanoa, että Provinssin System of a downin keikka on vaihtunut Lapsimessujen seuraaviin näytteillepanijoihin/esiintyjiin:

Ensimmäisenä suuntaan Meidän Perheen & Vauvan pisteelle (6b90), jossa meillä on bloggaajien treffit! Paikalla klo 13 paikkeilla siis ainakin Koti-iskä88, Koivulan emäntä, Sormet suuhun -blogin Nina, MormuskaMutsi, Colour Inside the Linesin Susanna, Terkuin Ninni ja jos bloggaajat ei kiinnosta niin pallomeri varmasti kiinnostaa!

Sitten Unikarhu, joka löytyy paikalta 6k75. Nalle, joka on edelleen joka ikinen yö käytössä. Edelleen Kipsulla on pari-kolme isompaa häsäyssettiä öisin, mutta äiti voi sen ajan tapittaa kattoa koska Unikarhu hoitaa nämä :)

Kirpunkoti (6h10) on uusi tuttavuus, jonka keskosäitikaverini (miks pitää aina erikseen sanoa KESKOSÄITIkaveri😂) bongasi! Ihanien julisteiden lisäksi huhut kertoo, että pisteellä on näytekappale Mestaripiirros, keskosen oma vauvakirjasta!

Vanhana telinevoimistelijana on ehdottomasti käytävä tsekkaamassa Suomen voimistelutuoteen standi (6f60), jos vaikka Kipsulla alkais jo tässä iässä sydän sykkiä jumpalle!

Imetyksen tuen pisteellä (6p8) ajattelin käydä heittämässä ainakin yläfemmat, koska heistä oli suuri apu imetyksemme onnistumisessa.

Muumivaippojen (6n48) uskoutuneena fanina pitää käydä kärkkymässä näytekappaleita housuvaipoista, jotka saattavat olla lähitulevaisuuden vaippavalinta.

Manduca on ainut vaihtoehto vauvan kuljetukseen messuilla, koska vaunut ovat liian isot ja retropelialueelle on päästävä hakkaamaan vanhoja klassikoita. Kyllä, telinevoimistelun lisäksi sydän sykki nuorempana myös PC:n, Nintendon, pleikkarin ja Segan ikivihreille ;)

Oho, tässä postauksessa oli enemmän paljastuksia minusta, kun varmaan missään aikaisemmassa :D Pelasin pienenä (ja vähän isompanakin) golden oldie -pelejä, harrastin telinevoimistelua about 10v (ja tuomaroin ja valmensin sen jälkeen vielä) ja pidän hieman raskaammasta musasta! Olipas siinä jännittäviä faktoja!

Nähdään messuilla! Vetäkää hihasta jos oon aivan laput silmillä... niin kuin yleensä. ;)

Kommentit (6)

Satu K.
3/6 | 

Toi kuva, jossa repusta pilkistää pää! 😍 Aiheutti spontaaneja naurunpyrskähdyksiä! 😄
Ps. SOADin keikka provinssissa oli KOVA!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogi just sopivan (epä)täydellisestä taaperon ja vauvan äidistä, perhe-elämästä ja parisuhteesta. 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö blogini kanssa? Ota yhteyttä minuun tai Sanoma Lifestylen mediamyyntiin

Kurkkaa myös meidän perheen backstagelle Instagramissa tai Facebookissa!

Sarianna Salo: sh1ttyisthenewblack@gmail.com

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018