Tattadaa, toivepostausta pukkaa! Toiveena oli kotiesittely ja pystyin sopivasti toteuttaa sen, kun serkkuni perheineen tuli kylään ja jouduin siivota. Voin tehdä erikseen todellisemman postauksen, mutta jos nyt alkuun ollaan korrekteja! Yksi postaushan aiheesta on jo olemassa: ihan niiltä ajoilta, kun olimme juuri rempanneet tämän ja lähdössä Englantiin asumaan kolmeksi kuukaudeksi. Aika paljon on torppa muuttunut - ja hyvä niin!

Jos haluat katsoa videon esittelystä, se löytyy ig-tv:stämme:

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by S A R I A N N A S A L O (@shittyisthenewblack) on

Tarkoitus oli ensiksi läväyttää tähän kerralla koko kämppä, mutta tekstistä tuli niin pitkä, ettei sitä kukaan jaksaisi lukea. Eli jaan nämä nyt kerroksittain, joita meillä on kolme. Jokaisessa kerroksessa on 40 neliötä. Tässä ensimmäisessä eli keskikerroksessa on eteiset, keittiö sekä olohuone. Olohuone on noin puolet koko kerroksen pinta-alasta.

Ekstrana vielä kuvia joka kerroksesta ennen remppaa! Siispä tervetuloa meille!

Ulko-ovesta päästään - ylläriylläri - eteiseen! Pikkueteisen mies avasi kokonaan, koska piti kuulemma nähdä, mitä se on syönyt. Voin kertoa, että ylemmän kuvan tilanteen ollessa päällä kelailin aika stressissä, mitä on tullut tehtyä antaessani miehelle vapaat kädet rempan kanssa.

Pikkueteiseen laitettiin lattialämmitys ja eteiset & keittiö saivat laattalattian. Tätä väriä metsästettiin kissojen ja koirien kanssa ja kun vihdoin olin tehnyt päätökseni, stressasin viimeiseen asti, onko sävy liian tumma!

Eteisestä pääsee oikealle kääntyessä keittiöön tai suoraan kävellessä olohuoneeseen. Keittiö meni oikeastaan kokonaan uusiksi. Sinne mies osti tori.fi:stä uudet kodinkoneet, jääkaapin paikkaa muutettiin, alakaapistot runkoineen irrotettiin, lattia vaihdettiin, välitila sai uuden päällisen ja tasot myös. 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by S A R I A N N A S A L O (@shittyisthenewblack) on

Muistaakseni keittiöön ei alunperin pitänyt tehdä "kauheasti mitään", mutta niinkuin ne rempat tuppaa laajenemaan, niin tämäkin. Ja lopputulokseen oon oikein tyytyväinen!

Edellisessä kämpässä oli jo sinne muuttaessamme tälläinen "baaripöytä" ja tykästyimme siihen niin, että halusimme samanlaisen myös tähän kotiin. Tästä kuvasta tulee muuten heti mieleen, että valaisimien valitseminen oli tässä projektissa kaikista v*ttumaisinta!

Keittiön ja olohuoneen välistä poistettiin kokonaan yksi seinä. Se oli oikeastaan yksi kriteerini asunnon valinnassa, että keittiö ja olkkari ovat yhtenäistä tilaa ja mieheni (ja leka:D) tämän toiveen toteutti!

Aiemmin olohuoneeseen pääsi siis vain eteisen kautta. Nyt sinne pääsee myös keittiöstä.

Oli ehkä paras idea koskaan siirtää tää pikkuihmisten kahvipöytä lastenhuoneesta tähän olkkariin. On voinu jotenki rajata vähä sotkun syntymistä tälle alueelle! Nyt, kuten eteisen kuvasta näkyy, meillä on myös sellainen muovinen työpisteen alusta, jonka aion sijoittaa tuon alle. Pysyy muovailuvahatkin liimautumatta suoraan laminaattiin!

Tää tumma tapetti vaihtui vaaleaan, jossa harmaita kuvioita. Isäni tapetoi jokaisen tehosteseinän tässä asunnossa!
Tää tumma tapetti vaihtui vaaleaan, jossa harmaita kuvioita. Isäni tapetoi jokaisen tehosteseinän tässä asunnossa!

Tuossa seinässä roikkuu kaikki kaupungit, joissa ollaan asuttu miehen kanssa yhdessä :)

Olkkarista pääsee takapihan terassille ja keskikerroksesta käy portaat yläkertaan sekä kellariin. Keskikerroksessa hengaamme päivästä noin 90%:ia, joten yläkerran lastenhuoneessa oikeastaan vain nukutaan. 

Muihin kerroksiin palataan omissa postauksissa, mutta loppukevennyksenä kellariin johtavan alueen lattia suoraan 50-luvulta!

Mitä piditte ensimmäisestä osasta kotiesittelyä?

Tässä kerroksessa Ikeasta mutkien kautta vihdoin perille saadut huonekalutkin tositoimissa! Minkä mutkien? Selviää alla olevasta podcastista! <3 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogi just sopivan (epä)täydellisestä taaperon ja vauvan äidistä, perhe-elämästä ja parisuhteesta. 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö blogini kanssa? Ota yhteyttä minuun tai Sanoma Lifestylen mediamyyntiin

Kurkkaa myös meidän perheen backstagelle Instagramissa tai Facebookissa!

Sarianna Salo: sh1ttyisthenewblack@gmail.com

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018