Ne, jotka seuraa meitä instagramissa, tietääkin reissustamme Unkariin. No, Budapestin reissusta kotiuduttu noin viikko sitten kaikki ehjänä palana ja ajattelin nyt listata juttuja, mitä en oo kyllä ennen lasta koskaan tehnyt matkalla. Oon edelleen hyvin hämmentynyt näistä! Mukavana lisänä kuvia Budapestista.

Ennen lasta en oo reissussa koskaan..

... syönyt mäkkärisafkoja vessassa.
Kyllä. Luit oikein. Oli järkyttävä nälkä, kun mieheni palasi ruuanhakureissulta, mutta lapsellani oli se kuuluisa kriittinen tunti yöunia menossa. Ei uskallettu ottaa riskiä vaan vietiin ruuat ja pöytä (😂) vessaan ja syötiin siellä!


... harkinnut vakavasti tekeväni kutupesää mieheni ja netflixin kanssa hotellin aulan sohvalle, koska taaperoni nukkuu hotellihuoneessa.
Ongelma on hyvin sama kuin yllä. Hotelleissa tuppaa olemaan se yksi huone + vessa. Niin, siitähän se ajatus sitten lähti..

... päätynyt petaamaan lapselleni sänkyä vessaan.
Loppupeleissä siirrettiin retkisänky vessaan! Siellä oli sopivan viileä, huoneen sai täysin pimeäksi ja meidän ei tarvinnut muuttaa huopatossutehtaalle klo 19.30. Vauvakin selkeästi piti, koska nukkui kuin tukki 19:30-8:00! 

... ollut yöpuulla ulkomaanreissulla jo klo 19.30.
En oo kyllä koskaan pikakävellyt hotellille, koska kello on jo 19 ja puolen tunnin päästä yksi reissukaveri pitää olla unten mailla!

... pakannut viiden päivän reissulle kuutta (!!) matkalaukkua mukaan (sis. vaunut)
Vähäkö pitää pakata kamaa enemmän kun on lapsi messissä? Jestamandeera, noistaki kuudesta laukusta varmaan 5,5 oli Kipsun ja me jaettiin miehen kanssa pieni toalettipussukka.

... hinkannut hienossa ravintolassa bolognesen tahroja tapetista.
Tähän ei lisättävää.

Sanokaa nyt, hyvät ihmiset, että me ei olla ainoat, jotka on syöneet vessassa ruokansa ettei vauva herää :D

Kommentit (4)

Laura/ iloa, eloa!
1/4 | 

Hahaa :'''D Just hyvä tuo matkasänkykikkailu! Kesällä kun oltiin pari viikkoa reissussa, niin nuo tavalliset hotellihuoneet oli kyllä pahimpia. Hengasin välillä vessassa illalla, tai sitten jossain nurkassa lattialla pimeessä hotellihuoneessa :D onneks oli välillä huoneistohotellejakin, luksusta! :D Reissaaminen on saanu kyllä ihan uusia ulottuvuuksia lasten myötä.

Mutsi
2/4 | 

Me ratkaistiin tämä nukkumisongelma ottamalla AirBnBstä kämppä reissuillemme. Kaksion saa hotellihuoneen hinnalla ja vauvan nukkuessa voi viettää iltaa olohuoneessa. Ja keittiö helpottaa reissua huomattavasti! 😊 Hotellihuoneet jätämme suosiolla parisuhdereissuihin, ne syyt miksi olen rakastanut hotelliöitä ei vain toteudu lapsen kanssa 😅

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogi just sopivan (epä)täydellisestä taaperon ja vauvan äidistä, perhe-elämästä ja parisuhteesta. 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö blogini kanssa? Ota yhteyttä minuun tai Sanoma Lifestylen mediamyyntiin

Kurkkaa myös meidän perheen backstagelle Instagramissa tai Facebookissa!

Sarianna Salo: sh1ttyisthenewblack@gmail.com

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018

Instagram