Niin, luit oikein. Tammikuun alussa päivitin instagramiin, kuinka mulle tuli niin huono olo, että joudun lähteä töistä hieman aiemmin. Paljon veikattiin noroa ja siihen iteki uskoin. Mutta sepä olikin vauva!

Oon kirjoittanut vähän kuin päiväkirjaa tästä teille, koska en halunnut paljastaa asiaa ennen nt-ultraa. Laitan teille siis pikkuhiljaa tänne jo aiemmin omaan muistiin kirjoitettuja raskausfiiliksiä 😊 joten tästä lähtee:

Onkohan mun kilpirauhasarvot nousseet vielä lisää? 

Huono olo jatkuu, ihan älytön kuvotus koko ajan. Silti on nälkä. Onkohan mun kilpirauhasarvot nousseet vielä lisää? Viime verikokeiden (joulukuun alussa) mukaan kilppariarvo oli menny sen "parhaan arvon ajatellen raskautta" yli ja prolaktiiniarvo oli surkea. Väsyttääkin nykyään niin, että joutuu mennä töiden jälkeen päikyille. Tämäki sopis kilpirauhasen vajaatoiminnan pahenemiseen. Kerroin oireista äitikamuille ja kysyin, meniskö ne lääkäriin. Menisivät kuulemma, mutta tekisivät eka raskaustestin. Pienen hangoittelun jälkeen testi kuulosti mustakin hyvältä idealta, koska sitä lääkärissä kuitenkin ekana kysyttäisiin. Illalla luin vielä ovistestin käytöstä raskaustestinä. Kuulemma toimii jos testiviiva on huomattavasti tummempi kuin kontrolli-. Testi hymyili iloisesti ja viiva oli supertumma.

Mitä hittoa? Voisko mulla olla vasta näin kp43 ovis? No, eihän se mahdotontakaan olis, niinhän on käynytkin. Viime kierrossa ovis oli vasta joskus kp38, mutta tästä kierrosta en niitä ole edes testannut. Lapsettomuushoitoihin ollaan hakeuduttu, mutta ollaan annettu vasta näytteet.

Raskaana 3+?!?! 

Lauantaina heräsin klo 6 odottamaan että apteekki aukeaa klo 9. Oltiin potentiaalisen isosiskon kanssa apoteekissa 9.02 ja puolelta odotin jo tuloksia: Raskaana 3+?!?! Syötin lukuja heti appiin, joka kertoi että mentäisiin raskausviikkoja 6+2. SIIS MITÄ IHMETTÄ?!

Kaikki oireet alkaa käymään järkeen, mutta miten oon voinut raskautua noin huonoilla kilppari- ja prolaktiiniarvoilla?? Siis tää ei voi olla totta. Kuvotus jatkuu edelleen, tätä ei Kipsun kanssa ollut. Nälkä on älytön, joka vastaa aiempaa alkuraskauttani. Nukun myös tosi levottomasti ja on kamala jano. En muista oliko näitä Kipsun kanssa. 

Onko liikaa toivoa täysiaikaista alatiesynnytystä? Ehkä. Toivon siis vaan elävää lasta. 

Voi pieni rakas, oo kiltti oikeassa paikassa. Seuraava askel on varmasti puhua neuvolassa pelkopolista. Onko liikaa toivoa täysiaikaista alatiesynnytystä? Ehkä. Toivon siis vaan elävää lasta.

Eli nyt tästä tärähtikin raskausblogi, noin vaan! 🤭 Sarianna 13+6 kuittaa tältä erää.

13+2
13+2

Ps. Käy kattoo blogin instagramista isin videoitu reaktio asiaan 😂

Kommentit (22)

Vierailija
7/22 | 

Onnea! Olen lukenut blogiasi oman hätäsektioni jälkeen (8/2017), jolloin meille syntyi ihana esikoien. Olen itsekin toista kertaa raskaana nyt viikolla 19. Altiesynnytys olisi toiveissa ja olen jo saanut lähetteen pelkopolille. Pelottaa, toisaalta tuntuu uteliaalta ja ihanalta kun liikkeet alkaa tuntua. Mutta toisaalta nut tiedän selviäväni vaikka minkälaisesta synnytyksestä, kunhan lapsi on elossa. Tsemppiä sulle ihan tajuttomasti🙂

ShittySarianna
Liittynyt9.1.2018

Ooh onpas meillä saman ikäiset lapset! 😍 Ymmärrän, mitä meinaat! Tavallaan tosi odottavainen olo mutta pelkään kyllä tosi kovasti, että herään taas sängyltä ja maha on kadonnut 😭

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogi just sopivan (epä)täydellisestä taaperon ja vauvan äidistä, perhe-elämästä ja parisuhteesta. 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö blogini kanssa? Ota yhteyttä minuun tai Sanoma Lifestylen mediamyyntiin

Kurkkaa myös meidän perheen backstagelle Instagramissa tai Facebookissa!

Sarianna Salo: sh1ttyisthenewblack@gmail.com

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018