Aloitan otsikosta huolimatta toteamalla heti alkuun, että tietenkin sitä "tarvitaan". Mä vaan en ehtinyt sille viimeksi. Esikoinen syntyi rv34, viikkoa ennen kun mammaloma olisi alkanut. Tällä viikolla jäin kyseiselle vapaalle enkä tiedä, mitä pitäisi tehdä!

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tänään oli mun eka #äitiysloma'päivä IKINÄ! Tuntui ja tuntuu edelleen hurjalta! Nyt mulla on siis vauvan syntymään asti aikaa itsekseni : voin pestä pikkuisia vaatteita, nukkua päikkäreitä, käydä uimassa selän avuksi, järjestellä ja siivoilla. Silti tuntuu, että taistelen tavallaan aikaa vastaan ja pitää tehdä kaikki mahdollisimman nopeasti, koska lapsi voi tulla ihan millä minuutilla hyvänsä! Niin hän toki voikin, mutta oletettu aika on kuitenkin vasta kuukauden päässä. Mitä sä teit äitiyslomalla? #shittyisthenewblack #summer #kesä #raskaus #syyskuiset2019 #elokuiset2019 #vauva2019 #babyonboard #pregnant #preggo #rv36 #äitiys #momlife 📷: @ant_u

A post shared by S A R I A N N A S A L O (@shittyisthenewblack) on


Taaperomme palasi takaisin päiväkotiin neljäksi päiväksi viikossa. Osaksi siksi, että selkäni ei enää meinaa kestää hänen kantamista (varsinkaan portaissa), mutta osaksi myös puhtaasti itsekkäästä syystä: haluan valmistautua vauvan tuloon. Ensimmäistä kertaa koskaan. Tällä kertaa voisin ehkä pakata sen sairaalalaukun ja vaan olla jouten? 

Miten sitten valmistaudun tulevaan synnytykseen ja uuteen elämään? En minä tiedä!

Miten sitten valmistaudun tulevaan synnytykseen ja uuteen elämään? En minä tiedä! Ainakin aion nukkua, koska öisin uni on jo hyvin katkonaista jatkuvan kusella ramppaamisen ja asennon vaihtelun takia. Koko keskivartalo puutuu kyljellään ja tarvitsisin trukin kääntämään minut. Oon myös siivonnut kaappeja ja komeroita etsien mahdollisimman käytännöllisiä säilytysjärjestyksiä koko perheelle. Aion pestä, ihailla ja hipelöidä 50 koon pikkuvaatteita, joita tällä kertaa ei ehkä pidetäkään kuukausia. Lisäksi haaveilen useammasta uimassa käymisestä, koska se helpottaa selkäkipuja ja virkistää mieltä. 

Kuva: Jonna N. Photography
Kuva: Jonna N. Photography

Onko mulla todella nyt lupa levätä ja kerätä voimia? Onko mulla todella nyt mahdollisuus halutessani valmistautua tulevaan synnytykseen? Ja oikeasti saatan ehtiä pakata sen sairaalakassinkin?! Vau! 😊

"Palautetta" sairaalakassista löytyy myös alla olevasta podista!

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogi just sopivan (epä)täydellisestä taaperon ja vauvan äidistä, perhe-elämästä ja parisuhteesta. 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö blogini kanssa? Ota yhteyttä minuun tai Sanoma Lifestylen mediamyyntiin

Kurkkaa myös meidän perheen backstagelle Instagramissa tai Facebookissa!

Sarianna Salo: sh1ttyisthenewblack@gmail.com

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018