Kaupallinen yhteistyö

Kaupallinen yhteistyö Sokos Hotel Vaakuna Vaasa kanssa.

Suunniteltiin jo raskaana ollessamme kaverini kanssa, että pidetään pikkujoulut keskenämme. Mä kuitenkin rakastan yllätyksiä, niin päätin kesken kaiken muuttaa meidän pikkujoulut varpajaisiksi ja aloin miettiä, mikä olis SE JUTTU, mitä äidit tarvisi vapaailtanaan? Päädyin itsetehtyyn "spahan", ravintolaillalliseen ja hotelliyöhön. Siispä otin yhteyttä Sokos Hotel Vaakunaan, koska se sijaitsee ihan keskellä Vaasaa ja varasin huoneen.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by S A R I A N N A S A L O (@shittyisthenewblack) on

Alunperin suunnittelin varaavani ihan oikeista hoitoloista ajat, mutta sitten tajusin, ettemme me malta olla vauvoistamme erossa 24 tuntia!

Annoin ystävälleni Helille edellisenä päivänä kirjekuoren, jossa oli kortti lisäinfosta, mitä pakata mukaan seuraavana päivänä. Aloitimme päivämme noin klo 15 meillä kotona ja olin laittanut kellarin saunaosastollemme span kuorintojen, naamioiden, porealtaan ja saunan kera. Alunperin suunnittelin varaavani ihan oikeista hoitoloista ajat, mutta sitten tajusin, ettemme me malta olla vauvoistamme erossa 24 tuntia! Siispä pysyimme kotona ja miehemme toivat vauvoja aina välillä imetettäväksi ja paijailtavaksi!

Moottorisahamurhaajamummo
Moottorisahamurhaajamummo
Ei pöllömmät näköalat!
Ei pöllömmät näköalat!

Span jälkeen lähdettiin Vaakuna -hotellille ja alettiin laittautua. Kuunneltiin musiikkia ja juotiin huoneesta löytynyttä yllätysskumppaa. Oli tosi vapauttavaa (mutta myös outoa!), kun kukaan ei roikkunut jaloissa kiinni tai huutanut jatkuvasti ÄITIÄITIÄITIÄITIIII! Huone oli sen verran iso, että mahduin hyvin levittämään ympäriinsä kaikki noin 50 vaatekappaletta, jotka paniikissa pakkasin mukaan samalla kun taapero halusi UTIIN (eli syliin).

Superior Twin huone
Superior Twin huone

Lilaa luomiin ja menoks!
Lilaa luomiin ja menoks!

Tästä jatkettiin alakerrassa sijaitsevaan VENN -ravintolaan, jossa uuden lihattoman elämäni kunniaksi tilasin (varmaan ekaa kertaa ikinä ravintolassa!) veggie-levyn. Täytyy tunnustaa, että oli kyllä kunnon ennakkoluulot sitä kohtaan, mutta levy oli superhyvä! Ehkä siis jatkossakin uskallan ottaa vegeruokia ravintoloissa. 

Tää sohva oli heti meidän mieleen - voi ottaa pikkupäikkärit ennen iltaa :D
Tää sohva oli heti meidän mieleen - voi ottaa pikkupäikkärit ennen iltaa :D

VENNistä oli tarkoitus lähteä jo pubikierrokselle, mutta haluttiinkin mennä takaisin huoneeseen kuuntelemaan omia musiikkeja, juomaan skumppaa ja katselemaan torin menoa. Aikamme istuttuamme lähdettiin baarikierrokselle ja käytiin NELJÄSSÄ eri baarissa (jotka kaikki sijaitsi varmaan 100 metrin sisällä huoneestamme:D)!! Näistä kaksi oli yökerhoja ja voi jestas: oltiin kyl liian vanhoja niihin! 

Yöksi päästiin kääriytymään hotellin lakanoihin, mutta en voi kyllä sanoa, että kauheasti olisi tullut uniakkuja ladattua! Henkisiä äitiakkuja tosin sitäkin enemmän. Ensi kerralla voisin varata huoneen vaan nukkumistarkoitukseen ja oikeasti nukkua varastoonkin!

Kiitos Vaasan Vaakuna lapsivapaasta illasta - se tuli todellakin tarpeeseen! Nyt jaksaa ihan uudella innolla kuunnella tuota ÄITIÄITIÄITI-mantraa! Oikeastaan en haluaisi nyt muuta kuullakaan!

psst! Hotellin avaintaskua näyttämällä saa isosta osasta keskustan liikkeitä -15% alennusta!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogi just sopivan (epä)täydellisestä taaperon ja vauvan äidistä, perhe-elämästä ja parisuhteesta. 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö blogini kanssa? Ota yhteyttä minuun tai Sanoma Lifestylen mediamyyntiin

Kurkkaa myös meidän perheen backstagelle Instagramissa tai Facebookissa!

Sarianna Salo: sh1ttyisthenewblack@gmail.com

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018