Instagramissa pyöri varmaan vuosi sitten haaste, jossa piti kertoa outoja faktoja itestään. Mutkin haastettiin, mutta siinä hetken hekumassa on vaikea keksiä mitään outoa itestään, kun eihän ne itelle oo outoja! Siispä häpesin vastauksiani niin, että aloin kerätä niitä kännykän muistioon. Ihan siis sen takia, että saan kunnolla näytettyä teille, mikä friikki mä oikeesti oon :D

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by S A R I A N N A S A L O (@shittyisthenewblack) on

Tässä siis tulee nyt pitkään ja hartaasti väännetty kummalisten tapojeni lista:

Ostoskassin pakkaus

Mulle on äärimmäisen tärkeää, että ostokset pakataan kassiin symmetrisesti. Alkuaikoina tää oli meidän raskain riidanaihe miehen kanssa: teki mieli motata sitä naamaan, kun ostoskassin alimmaiseksi meni leivät ja salaatit ja maidot oli päällimmäisenä. Se oli raskasta aikaa. Jos parisuhde tosta selviää, niin se selviää myös vauvavuodesta. 

Kellon minuuttien vaihtuminen

Jos näen jossain kellon, jota en oo ennen nähnyt, mun pitää katsoa sitä niin kauan, että minuutti vaihtuu. Tavoitteena on nähdä kaikista maailman kelloista minuutin vaihtuminen :D No ei oo, mutta oon tehny tosta jonku ihmeen pakkomielteen itelleni. Ei väliä onko auton kello, mikron kello, Big Ben, rannekello, koulun kello... Onneks tää on vaan 1x/kello eli en joudu täällä kotona jumittumaan joka laitteen kellon ääreen.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by S A R I A N N A S A L O (@shittyisthenewblack) on

Nukkuessa pitää olla pimeää ja hiljaista

Täähän toimii todella hyvin lapsiperheessä, jonne on vielä vauva syntynyt! Mutta siis täydellisessä maailmassa mun nukkuessa on pimeää ku tontun perseessä ja hiljaista kuin... no samassa paikassa. Lapsi on oppinut tähän myös, joten salaa oon onnellinen, kun teipataan maalarinteipillä jätesäkkejä ikkuinoihin vieraspaikoissakin! Mulla on ollut myös varmaan 15 vuotta joka yö korvatulpat, silmälaput ja uusimpana tulokkaana myös minä kaipaan rauhoittavaa suhinaa lähelleni, jos Whisbearia ei kuulu!

Flashback -laulu

Tietteks sen tunteen, ku edellisenä iltana on menny vähä lujaa etkä ihan muista täysin kaikkea, mitä on tullu tehtyä tai sanottua? No, kiva jos ette tie mut mä tien. Tuntuu ku hikikarpalot nousee niskaan, hengitys vaikeutuu ja silmät menee kiinni - niinku se auttais muisteluun. Tämä on tilanne, jossa alan laulaa aina samaa kappaletta, jotta ajatukset keskittyis siihe biisiin eikä muistelemaan kännisössötyksiäni. Biisi on Leevi and the Leavings - Pohjoiskarjala. Eli alan siis pääni sisällä, joskus ihan ääneenkin, laulaa "minä lähären pohjois-karjalaaaa-aaa-aaan".

Sipsien syönti

Jos syön sipsiä, mun pitää syödä niitä aina pienimmästä isoimpaan. Menee maailmankirjat aivan rullalle, jos syön ekana sen isoimman ja sitten siirryn pienempiin paloihin.

Juusto/leikkele leivän alle vai päälle -gate

Tämä vuosisatoja ihmiskuntaa piinannut kysymys ei ole jättänyt minuakaan rauhaan. Tuleeko juusto/leikkele leivän alle vai päälle? Mäpä kerron teille, mikä on totuus: molemmat on oikein. Jos leipä on paahdettu, juusto tulee alle. Näin se sulaa kivasti hieman. Mutta jos leipää ei paahdeta, juusto tulee päälle. Olkaa hyvät.

Juustosiivut kuuluvat ateriaan kun ateriaan

Tätä en edes tajunnut oudoksi tavaksi, ennen kun mies ja setäni vaimo alkoivat pyöriä joulupöydässä ja kyseenalaistivat lähisukumme ikivanhan tavan! Oltermannin siivuja siis leikataan ruokaa kuin ruokaa syödessä muutama lautasen sivuun. Vaikka tai varsinkin, jos on LIHAA JA PERUNAAAAA. 

Hammasharjan huuhtelu ennen vai jälkeen tahnan laiton?

 No tässäkin mä oon molempi parempi -kannalla. Eli harja huudellaan sekä ennen hammastahnaa että jälkeen.

Noin. Nyt olen paljastanut synkimpiä salaisuuksiani ja saatte ihan luvan kanssa kummastella näitä! Huomaatko minkään näistä täsmäävän myös suhun? Myönnä vaan!

Tuoreimman Shitty -podin löydät alta!

 

Kommentit (6)

Tiia - Littlebigthings
1/6 | 

Hahaa, aika monikin täsmäs! Ostoskassi on tärkee; tavarat myös ladotaan hihnalle niin et kassiin eka tulevat painavat tulee ekaks. Ja tuo nukkuminen pimeässä ja hiljasessa, ehdotonta! Flashback-laulunkin tunnistan, Antti Holma lanseeras tietoisuuteeni Häävävälä-äänet joita päästellään myös niinä häpeän hetkinä :D

Käyttäjä30252
Liittynyt16.8.2019
2/6 | 

Onpa kiva kuulla näitä podeja teidän ensimmäisten viikkojen kommelluksia kahden lapsen kanssa, kun meille on toisen muksun laskettuaika kahden viikon päästä ja esikoisella tulee 1,5 vuotta täyteen! Auttaa henkisesti valmistautumaan tulevaan 😂

Vierailija
3/6 | 

Minä syön myös sipsit pienistä isompiin! Sitten jää aina viimeiseksi ihania isoja sipsejä eikä pelkkiä muruja. Olen muutenkin tarkka syöntijärjestyksestä, ja voi miten monta riitaa siitäkin on saatu aikaiseksi. :D Esimerkiksi karkkisekoitus kuuluu syödä niin, että eri karkkilaatuja on yhtä paljon ja sitten huonoimmasta parempaan. Jos siis on vaikka viittä eri sorttia ja kaikkia on viisi jäljellä, syön ensin mielestäni huonoimman karkin, sitten toiseksi huonoimman jne., kunnes kaikkia on neljä jäljellä. Näin riittää loppuun asti vaihtelua ja lopussa saa parhaat. Auta armias, jos mies menee ja nappaa sieltä välistä jotain, saati jos on isosta irttaripussista enää viisi parasta karkkia jäljellä! Jaan mieluummin karkit heti alkuun, niin hän saa syödä omansa miten tahtoo eikä häiritse minun järjestyksiäni. Yleensäkin ärsyttää jakaa muiden kanssa, kun he yleensä napsivat parhaat päältä, kun taas itse haluaisin jättää ne viimeiseksi. Syön kaiken sillä taktiikalla, jos vain kehtaan (esim. työkavereiden kanssa yritän syödä suht normaalisti). Pitsasta jää viimeiseksi täydellinen kohta ilman reunaa (katselen jo syödessä, missä kohdassa on juuri sopivasti täytteitä ja paljon juustoa), voisilmäpullasta nakerran reunan ensin ja jätän voisilmän viimeiseksi jne.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogi just sopivan (epä)täydellisestä taaperon ja vauvan äidistä, perhe-elämästä ja parisuhteesta. 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö blogini kanssa? Ota yhteyttä minuun tai Sanoma Lifestylen mediamyyntiin

Kurkkaa myös meidän perheen backstagelle Instagramissa tai Facebookissa!

Sarianna Salo: sh1ttyisthenewblack@gmail.com

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018

Instagram