Sain haasteen bloggaaja-kollegalta ja en kehtaa aina näitä vaan jättää huomiotta, joten vastaillaan! :D
Kuusi random-faktaa minusta, täältä pesee!

Mulla on yhdeksän tatskaa, joista suurin osa kädessä

Silti halusin, että maatuska iskee silmää: ”Ikinä ei tiedä, mitä elämällä on takataskussa sua varten”.

Se käsi onkin vielä keskeneräinen, koska haluaisin siihen puolihihan. On tatskoja, joilla ei oo mitään merkitystä – ne vaan oli kiva idea ja on myös tatuointeja, joilla on iso merkitys. Isoin  merkitys on käden toisella maatuskalla, jolla on luuranko mahan kohdalla, mutta hän silti iskee silmää. Otin sen tahattoman lapsettomuuden syvimmässä kuopassa, itseasiassa juuri samoihin aikoihin kuin joista tässä postauksessa kirjoitin. Silti halusin, että maatuska iskee silmää: ”Ikinä ei tiedä, mitä elämällä on takataskussa sua varten”. Yksi tatuoinneista on paappani piirtämä ja veljelläni on samanlainen. Ensimmäinen tatska on silloisen lempibändini biisistä lyricsit, jotka sopi mielestäni luonteelleni täydellisesti: Pure and precious with bad intentions.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Henkilön Sarianna Salo (@shittyisthenewblack) jakama julkaisu

Pienenä vanhempani lykkäsivät minut nokkahuilukerhoon

…joka päättyi traagisesti siihen, kun oli aika osata lukea nuotteja ilman kirjaimia. Tuo taisi olla se korsi, joka katkaisi kamelin selän, koska tuon jälkeen mua ei enää tunneilla näkynyt. Ja oli se muutenki ihan perseestä.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Henkilön Sarianna Salo (@shittyisthenewblack) jakama julkaisu

Meen aina nukkumaan viimeistään klo 22

Joskus jopa puol kymmenen! Jos menee esimerkiksi yhteentoista asti, niin oon aivan loppu!

Muistan ulkoa 99%:ia Frendien vuorosanoista

Koska Frendit on vaan niin paras ohjelma! En oo koskaan osannu päättää, kuka on mun lemppari! Kaikki on niin omalla tavallaan huippuja! Osaan samaistua Chandlerin jatkuvaan itseironiaan ja tilannekomiikkaan, Rossin luuserimaisuuteen (:D), Monican pakkomielteeseen komentaa, Phoeben hupsuuteen, Rachelin turhamaisuuteen ja Joeyn tyhmyyteen.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Henkilön Sarianna Salo (@shittyisthenewblack) jakama julkaisu

Pelkään lintuja

Mitä pienempi, sen pelottavampi. Hyi hitto ne ahdistaa mua! Vihaan ihmisiä, jotka syöttää lokeille, PULUILLE (hyi kauhee!!!) tai niille pikkupaskiaisille jotain pullanmuruja, kun sitten on torit täynnä noita lentäviä paholaisia. Niistä ei tiedä yhtään mitä ne miettii ja joka vuosi ne on aggressiivisempia! Lokkiviha saattaa pohjautua siihen, että eräs siivekäs pirulainen pasko mun niskaan pienenä enkä oo koskaan voinut antaa sitä anteeksi. Aikoinaan mun yksiön ikkunalaudalla oli AINA yks lokki. Ehkä se oli toi sama, joka ampu mua skeidallaan pienenä, mutta tällä kertaa se väänsi torttua pitkin sitä lautaa. Se oli siis aina ihan valkoinen ja siinä se lokki silti vaan seiso omassa ulosteessaan ja tuntui tarkkailevan mua.

Mulle jäi raskaudesta matkapahoinvointi

En oo koskaan voinut pahoin autossa tai muuallakaan, paitsi raskaana. Mun oli siis pakko ajaa joka paikkaan, koska vain pelkääjänkin paikalla mulle tuli niin sairaan huono olo! No, se jäi. Edelleen mulle tulee huono olo autossa, jos en aja.

Kertokaa mulle joku maailman randomein fakta teistä! 

Kommentit (6)

Satu K.
1/6 | 

Mä pelkään ihan helkkaristi perhosia. Niitä pikkupaholaisia, jotka räpyttelevät mukamas niin eteerisesti aikeenaan vaan lentää päin mun naamaa. Hyi! Nyt salee nään taas painajaisia ens yönä ahdistelevista perhosista. :D Ja siis oikeasti alan suurinpiirtein hyperventiloida, kun nään lähietäisyydellä perhosen. 

hävettää
2/6 | 

Mua on alkanut nolottaa lapsen saannin myötä moni asia, esimerkiksi tyhjien pullojen tai tölkkien palautus 😄 Musta tuntuu, että kun menen kauppaan lapsen kanssa ja palautan miehen karhu tölkkejä kauppaan niin kaikki luulee, että olen joku alkoholisti äiti 😅 Juon harvoin, joskus sauna siiderin. Olisinhan mä voinut ne vaikka kerätä jostain tai meillä on ollut vieraita ym. Pari päivää sitten menin juuri kaupan hissiin lapsen ja parin pullokassin kanssa ja hissistä tuli ulos nainen lapsineen ja olin ihan varma, että hän katsoi mua murhaavasti 😂 En myöskään suostu ostamaan kun lapsen kanssa kaupassa kun korkeintaan sen yhden siiderin. Ja vaikka olisin ilman lasta, jos joku pyytää tuomaan alkoholia ja ostan samalla vaikka vaippoja tai pilttejä, niin en osta niitä samasta kaupasta sanalla kertaa 😅 Oonkohan vähän vainoharhainen 😆

ShittySarianna
Liittynyt9.1.2018

Hahaha mä kyl ymmärrän sua! Mä en tie oonko koskaan oikeesti joutunu ees tollaseen tilanteeseen, voi olla että kans hävettäisi! 😂

Henna N.
3/6 | 

Osaan myös 99% Frendien vuorosanoista ulkoa. Paras sarja ikinä! Muutaman kerran tullut kaikki jaksot katsottua :D Miehellä menee välistä hermot jos jakso pyörii tv:ssä ja mä sanon seuraavan vuorosanan ennen kuin se sanotaan tv:ssä.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogi just sopivan (epä)täydellisestä taaperon ja vauvan äidistä, perhe-elämästä ja parisuhteesta. 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö blogini kanssa? Ota yhteyttä minuun tai Sanoma Lifestylen mediamyyntiin

Kurkkaa myös meidän perheen backstagelle Instagramissa tai Facebookissa!

Sarianna Salo: sh1ttyisthenewblack@gmail.com

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018

Instagram