Minä lupaan, että tänäkin vuonna keskityn siihen mitä minulla jo on ja olen siitä onnellinen ja kiitollinen. En koe, että tarvitsen yhtään enempää, sillä a) olen elossa b) minä ja perheeni olemme terveitä c) meillä on katto pään päällä, ruokaa jääkaapissa, vaatteita yllä (ja vielä auto tallissa ja rahaa pankkitilillä).

Minä lupaan, että tänäkään vuonna en tingi perheen kanssa yhdessä vietetystä ajasta. Toteutan harkiten sellaisia menoja, jotka vaativat erossaoloa perheestäni. Pidän kalenterimme mahdollisimman tyhjänä, jotta aina löytyy aikaa myös yllätysvieraille, kyläilylle ja ystävien tapaamiselle. Tänäkin vuonna kiinnitän hyvin vähän huomiota siihen, miten siistiä ja tyylikästä kodissamme on.

Lupaan tänäkin vuonna mennä iltaisin ajoissa nukkumaan eli huolehtia siitä, että saan tarpeeksi unta. Lupaan tehdä työssäni sen, mitä minulta velvoitetaan ja siinä ajassa, miltä minulle palkkaa maksetaan. En tee ylitöitä enkä tuo töitä kotiin, ellen ole etäpäivällä. Otan töistä vapaata jos koen sitä tarvitsevani.

Lupaan jatkaa ja lisätä hyvien tekojen toteuttamista. Osallistun rahallisesti vähävaraisten perheiden tukemiseen, olen liittynyt kantasolurekisteriin ja haluan lahjoittaa hiuksiani Tukkaoperaatioon. Inspiroidun ja otan mallia ihmisistä, jotka tekevät upeita tekoja muiden eteen. 

Lupaan pitää yllä positiivisuutta, korostaa myönteisiä asioita ja pitää vähemmän meteliä negatiivisista. Lupaan kuitenkin pysyä rehellisenä ja olla jatkossakin peittelemättä sitä, jos joku asia v***ttaa. Enkä aio edelleenkään sietää huonoa ja epäasiallista kohtelua.

Lupaan, että teen jatkossakin asioita sen kummemmin suunnittelematta ja hetken mielijohteesta, kuten kaupunkiloma Budapestiin tyttöystävien kanssa tai Ariana Granden keikka kummitytön kanssa. Lupaan edelleenkin innostua pienistä asioista, kuten aikuisten unipussi ja Rillit huurussa-uusinnat.

Lupaan pitää kiinni haaveistani ja unelmistani ja vaikka ne eivät toteutuisikaan vielä tänä vuonna, luotan siihen, että tulee aika ja tilaisuus alkaa niitä tavoitella. Elämästäni ei kuitenkaan tällä hetkellä puutu mitään niin olennaista, ettenkö pystyisi nauttimaan nykyhetkestä. Lupaan myötäelää ja iloita niistä toteutuneista haaveista ja saavutuksista, joita ympärilläni tapahtuu, koska se ei ole minulta pois.

Oletko sinä tehnyt lupauksia tälle vuodelle?

Blogia voi seurata Facebookissa ja Instagramissa :)

 

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kirjoitan perheemme elämästä - onnellisuudesta ja huumorista, mitkä arkemme taustalla vaikuttavat. Kunnianhimoinen ja vaatimaton tavoitteeni on muuttaa sekä perheemme että koko maailman kulutustottumuksia ekologisempaan ja eettisempään suuntaan. Toivon että kirjoitukseni herättävät ajatuksia, puoleen tai toiseen, ja otan mielelläni vastaan palautetta lukijoilta.

Blogia voit seurata myös Instassa ja Facebookissa, profiilikuvan alapuolella olevien linkkien kautta! 

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016

Kategoriat

Instagram