Kaupallinen yhteistyö Suomen Voimistelutuotteen kanssa!

Viime syksynä bongasin Facebookin uutisvirrassa Suomen Voimistelutuotteen mainoksia. Lähdin heti tykkäämään sivusta ja ajattelin, että mainioita tuotteita, kauniita, ekologisia, eettisesti valmistettuja ja kotimaisia. Täyttää juuri ne kriteerit, mitä mulla yleensä on tuotteiden hankinnassa. Mietin, että kunhan meillä on isompi koti, Voimistelutuotteen tuotteita voidaan ottaa hankintalistalle. Tämänhetkinen kotimme on rivitalokolmio ja mainoksiin törmätessäni uudelleen ja uudelleen, ajattelin, että miksei sellaisia voimistelurenkaita voisi ajatella meidän kotiimme jo nyt!

Meillä on eteisen ja olohuoneen välissä oviaukko, jossa aloin silmissäni jo nähdä nuo renkaat kiinnitettynä. Isäihminenkään ei pitänyt ajatusta ihan mahdottomana, joten tilasin renkaat kotiimme. Kiinnitystä jouduimme jonkin verran pähkäilemään. Katon kantavia rakenteita oli jokseenkin hankala kartoittaa ja minä halusin renkaista kuitenkin koko perheen hyödykkeen. Oviaukkoon kiinnitettiin tanko, johon renkaat pujotettiin riippumaan. Tangossa ne liukuvat helposti ja nopeasti sivuun, jolloin erillisiä koukkuja renkaiden säilytykseen emme ole kiinnittäneet.

Mikä tahansa, pienikin asia, mikä edistää lapsen ja aikuisen motorista aktiivisuutta, ei voi olla huono! Nämä renkaat ovat juuri sellainen asia. Niillä roikutaan lähestulkoon päivittäin. Eikä pelkästään roikuta. Niillä keinutaan kädet suorina tai kainaloista roikkuen tai istuen. Niissä pyöritään ja kieputaan. Puolitoistavuotias Poikakin on ottanut ensi kosketuksiaan renkaisiin. Renkaat on helppo säätää eri korkeuksille ja laitoimme ne siten, että Poika ylettyy. Aluksi hän temppuili pyörimällä ympäri, mutta on ottanut jo varovaisia keinumisharjoituksia.

Voimistelurenkaiden alla lattialla meillä on toistaiseksi tavallinen räsymatto. Voimistelutuotteen nettisivuilla on olemassa jumppamattojakin tähän tarkoitukseen. Minä olen siinä toivossa, että äitini kanssa löydämme sopivat materiaalit ja yksin tai yhdessä saamme tehtyä jonkinlaisen patjan pehmusteeksi! Joka tapauksessa lapset temppuilevat renkailla ainoastaan aikuisen valvonnassa. Nämä meidän renkaat ovat lasten kokoa. 

Se ajatus, että renkaat ovat meidän aikuisten voimistelu-/treenivälineinä, on vielä ajatuksen tasolla. Mikä on ihan typerää, kun renkaat ovat tuossa ihan nenän edessä, joka päivä, helposti säädettävissä erilaisia liikkeitä varten!

Meidän renkaat ovat kauniit puiset ja hihnat valkoiset, joten ovat toisaalta melko huomaamattomat sivussa ollessaan. Renkaat öljysin parafiiniöljyllä, jonka pitäisi suojata käsittelemätöntä puuta.

Sitä isoa omakotitaloa, johon jonain päivänä kai muutamme, jää Voimistelutuotteelle vielä odottelemaan ainakin puolapuut! Sivuilla käydessäni olen usein jäänyt ihailemaan trapetsia. Mitenköhän se tuohon oviaukkoon passaisi…?

Meidän takapihan terassilla on valmiina koukut keinua varten, joten voimistelurenkaiden mukana tilaamillani kiinnikkeillä renkaat saadaan kesällä tuohon pihalle!

Renkaissa voi roikkua käsistä...

...kainaloista...

...istuen...

Meillä renkaat roikkuvat oviaukkoon kiinnitetyssä tangossa!

Keinumisen lisäksi renkaissa pyöritään ympäri...

...ja ympäri...

...ja taas ympäri...

Puolitoistavuotias on renkaista myös innoissaan!

 

Renkaat öljysin parafiiniöljyllä ennen käyttöönottoa!

Kommentit (2)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kirjoitan perheemme elämästä - onnellisuudesta ja huumorista, mitkä arkemme taustalla vaikuttavat. Kunnianhimoinen ja vaatimaton tavoitteeni on muuttaa sekä perheemme että koko maailman kulutustottumuksia ekologisempaan ja eettisempään suuntaan. Toivon että kirjoitukseni herättävät ajatuksia, puoleen tai toiseen, ja otan mielelläni vastaan palautetta lukijoilta.

Blogia voit seurata myös Instassa ja Facebookissa, profiilikuvan alapuolella olevien linkkien kautta! 

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016

Kategoriat

Instagram