Taas pääsimme perjantaihin ja Viikon tähtihetkiin! Näissä mukana kanssablogaajani Ihanasti Sopiva, Colour Outside the Lines sekä Isäkuukaudet, kiitos kevennyksistä <3

 

"Siellä pussaillaan, syödään ja juodaan ja sitten käydään elokuvissa ja vessassa yhdessä." - viisivuotias selitti isosiskolleen, mitä 'treffit' tarkoittavat.

Oltiin kaksivuotiaan kanssa päiväretkellä. Kun oltiin astumassa autosta ulos, läheisessä puussa alkoi varis raakkua kovaan ääneen. Tyttö katsoi ylös ja tokaisi tiukasti että "Auhotu!" (=Rauhoitu!)

5-vuotias poju oli isänsä kanssa uimahallissa. Poika katseli ja kommentoi pukuhuoneessa niin kiinnostuneesti pippeleitä, että isäänsä oli hävettänyt. Kotona sitten oli puhuttu, että se ei ole oikein mukavaa käytöstä. Seuraavan uimahallireissun aluksi poika oli kajauttanut pukuhuoneen ovella isoon ääneen: "Sovittiin isän kanssa, että tällä kertaa ei katsella pippeleitä!"

Kuunneltiin radiota ja sieltä alkoi soida Kaija Koo. 5-vuotias ilmoitti tämän olevan "hänen biisi". Pikkusen oli naurussa pidättelemistä, kun 5-vuotias lauloi innoissaan "oon kaunis, rietas, onnellinen" ja kuuluvalla äänellä väliin huutelee tämän olevan ihan hänen biisi!

Loppuun vielä viisauksia nelivuotiaiden suusta <3

Pidimme neljävuotiaiden kanssa tunnetuokiota ja puhuimme, kuinka laastarin saa, jos on haava. Siihen neljävuotias tyttö vastasi: "Ja mielen laastari on anteeksipyyntö." Enpä olisi osannut itse sanoa noin hienosti. Näistä pienistä kasvaa niin viisaita tunnetaitureita ❤

Aikaisemmissa Tähtihetkissä mukana ovat olleet Kun minusta tuli äiti, On elettävä huolella sekä Heinähattu, Valto ja Viljo. Käy myös lukaisemassa Isäkuukausien Lasten suusta!

Leppoisaa viikonloppua :D

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kirjoitan perheemme elämästä - onnellisuudesta ja huumorista, mitkä arkemme taustalla vaikuttavat. Kunnianhimoinen ja vaatimaton tavoitteeni on muuttaa sekä perheemme että koko maailman kulutustottumuksia ekologisempaan ja eettisempään suuntaan. Toivon että kirjoitukseni herättävät ajatuksia, puoleen tai toiseen, ja otan mielelläni vastaan palautetta lukijoilta.

Blogia voit seurata myös Instassa ja Facebookissa, profiilikuvan alapuolella olevien linkkien kautta! 

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016

Kategoriat

Instagram